07 marts 2010

Om igenTo forsøg måtte der til her til morgen..Vågnede kl syv, og stod op fast besluttet på at få noget ud af dagen. Det holdt bare ikke, for allerede efter en time faldt jeg i søvn igen. Jeg skal hilse og sige at solen skinnede på det tidspunkt forresten, men nu er det da blevet voldsomt overskyet igen. Nu gør jeg så et nyt forsøg på at få mine øjne til at se uden flimmer, og min krop til at fungere uden bly.


Jeg er og bliver bare ikke morgenudafsengenhopper, men jeg gad godt være det. Sjovt er det at jeg altid vågner tidligt, en rest af mange års liv med småbørn, men derfra og til at forblive vågen er der et langt spring.Jeg vil forresten lige nævne at vi igen er blevet indkaldt til generalforsamling her i boligblokkene. Der kan stilles forslag om alt muligt og jeg vil bede alle i blogland om at krydse deres fingre for at vi i år kan få stemt JA til hundehold. Jeg vil så gerne have en hund, for i det liv jeg har ville det have en utroligt gavnlig virkning af mange grunde. Den vigtigste handler om, at jeg har så svært ved at komme ud hver dag, og det SKAL man når man har sådan en lille basse. Jeg elsker mine pelsede små venner, men de giver jo ikke megen motion.. :)

8 kommentarer:

 1. Jeg har det på nøjagtig samme måde med mine morgener...og i mit tidligere liv (arbejdslivet) der stod jeg op fast hver morgen kl. 5.30, uden problemer...men nu... ;o)
  Vi skal også til generalforsamling her i boligforeningen slut marts...og jeg vil stille forslag om hundehold her,af nøjagtig samme årsager som du ridser op...plus at jeg som enlig så også har en at snakkke med når jeg går rundt her alene...så skulle de udskyde seniliteten og demens...:o)
  Krydser fingre for jer...og os... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 2. jeg krydser det hele ; )God søndag, H

  SvarSlet
 3. Du har helt ret, havde jeg ikke mine to, kom jeg sgu aldrig ud....men hund og marsvin???Mine ville få sig en lækkerbidsken...men en hvalp kan vel lære at té sig.

  SvarSlet
 4. jeg krydser fingre, arme og ben.. det burde være en menneskeret at have hund eller kat uanset hvor man bor.

  SvarSlet
 5. Jeg hopper med her og krydser fingre for, at det går igennem!

  SvarSlet
 6. Kære alle, jeg takker for jeres krydsede fingre og skal nok melde tilbage efter afstemningen :))

  Knus Henriette

  SvarSlet
 7. Weeheehe! What a gorgeous dog. Is he a Bichon Frise cross? He looks so much like my little boy!! xxx

  SvarSlet
 8. Hey Sandra. No it's a Coton de tulear, also known as a cottondog :) He's not mine, but a friends, BUT iv'e been dreaming of and wanting one for years. No dogs are allowed in our building, and we hope to change that, at a meeting next week. He's so cute and always happy.

  I know you love dogs, an you have more than one, you lucky girl ;))

  Have a nice day sweetie
  Hugs Henriette

  SvarSlet