02 april 2010

Stille dage

 

 

SNC18214_resize

 

Vores familie er ikke af den slags ( desværre ) som samler sig ved højtiderne og hygger med lidt mad og drikke.

Sjovt nok gælder det både i min og kærestens tilfælde, i hans selvfølgelig fordi der ikke er nogen familie at samle. Jeg er vant til det, og derfor er det ikke noget der betyder så meget, men alligevel savner jeg ind i mellem de tider der var engang, hvor det var en del af traditionerne. I min barndom var det sjældent, så da jeg blev ung og voksen tog jeg selv brødet fra munden, og insiterede på at samle den familie der var, til frokost og hygge.

Det orker jeg ikke i dag, og vi nyder bare de stille dage herhjemme sammen og her er indkøbt lidt godt til en enkelt frokost eller to. At samle familien er nemlig blevet lidt af en opgave, fordi år og aldring har fremmedgjort os alle på en eller anden måde. Der er altid nogle der ikke liiige har tid og syntes det er aktuelt, og så er der de “nye” sammenbragte familier der også skal passes, derfor er der i dag ikke rigtigt samling på min familie længere. Trist, men sandt især når man tænker på, at vi rent faktisk har en del at kunne tromme sammen til en mindre fest.

 

Fordi man har en familie, er det ikke det samme som at man har nogle at samle, og at dele noget med. Heldigvis har jeg min egen lille familie her omkring mig, om dem elsker jeg højt.

DSCN3623 DSCN4535_resize

DSCN4520_resize

5 kommentarer:

 1. Det er vel også helt i orden at samles med sin egen, nære familie. Sådan er det også for os. Det er kun til jul, at vi har mareridtet med at finde ud af, hvem der skal være sammen...
  Jeg synes, I ser skønne ud på billederne :)
  Klem fra
  mette, der syr og ser på mobilen hvert 5. minut i rastløshed over, hvornår den triste nyhed tikker ind...

  SvarSlet
 2. Åhh kære... Du er som sagt i mine tanker.

  Du får et cyberknus, når nu jeg ikke kan gøre andet.

  kh

  SvarSlet
 3. Der er heller ikke tradition for at samles til påskefrokost i min familie (ej heller i Gemalens), men min mor plejede at komme fra lørdag til søndag og så hyggede vi der.

  Lige i år savner jeg, at holde familiehygge med hele min familie, men det er nok bare savet af min mor, der får det frem.

  Det er ellers dejlige billeder af mine elskede. Det kan jo også blive en hyggelig lille forsamling bare dig, kæresten og de sammenbragte børn.

  I morgen vil vi holde vores egen lille påske middag. Frøkene har valgt hovedretten og så tror jeg vi skal have en lille forret og lidt dessert. Det er en arbejdspåske for mig, så jeg må tage de små glæder :0)

  Rigtig god aften kære Henriette!

  SvarSlet
 4. Kære Kari, ja jeg kan godt forstå at netop i år er det svært ikke at kunne gøre som i plejer. Jeg håber alligevel at I får en god påske med dejlig mad og måske lidt minder fra de tidligere år med mormor ved bordet.

  Jeg sender masser af knus og hilsener til jer alle.
  Kh Henriette ;)

  SvarSlet
 5. Sådan ser jeg altså ikke ud længere! :-)

  - Rasmus

  SvarSlet