04 april 2010

Laaaangssooommtt fremad

 

SNC18269_resize

 

 

Her henslæber jeg så mange af påskens timer.  Maskinen er som sagt i sig selv ok, men HOLD da op altså. Jeg beklager at jeg kommer med endnu et indlæg, der handler om de genvordigheder jeg syntes jeg bliver udsat for, men jeg må have det ud af mit system ellers får jeg et anfald..

 

Skærmen er så lille at jeg ikke engang kan fornemme hvordan bloggene tager sig ud i den store vide verden. Den har ikke dualcore og jeg har også været nødt til at bruge tiiid på at installere alle mulige og helt glemte vigtige funktioner og programmer, programmer jeg bare tager for givet i min daglige brug af den computer der nu er ved lægen. Skuldre, arme og nakker brokker sig fordi jeg er totalt anspændt i mit forsøg på at ramme tasterne, som er fordelt på meget mindre plads og jeg må pause hele tiden for ikke at gå helt i krampe.  Dyrk lige den lille røde knap i mellem alle bogstaverne. Det er den der er mus og den er fa… ikke til at have med at gøre.

Ja ja Henriette, slap nu af og tage lige en tudekiks siger I så derude, men man opdager virkelig hvor afhængig man er af ordentlige arbejdsredskaber der virker og er opdaterede, dækker ens behov og som kan RUMME det man har brug for i drevene..  når man som jeg kan side i timer for at lege, skrive, surfe og læse alverdens ting.   SUK og jammer og klage

 

Det er ligesom kokken der ikke har en kniv der er skarp, eller fotografen der mangler sin blitz feks.

 

Nå, men nu ved I hvorfor der ikke kommer så meget herfra i disse dage. Det er simpelthen alt for besværligt og tidskrævende og jeg gider bare ikke bøvle hele ferien væk med det her, så derfor.

 

Jeg har masser af nyt jeg gerne ville af med på min nye altanblog, men også den lider under min mangel på ordentligt legetøj. Jeg vender dog selvfølgelig tilbage igen, når ferien er overstået jeg igen har masser af timer i eget selskab til rådighed. Lige nu vil jeg bare ha mig en mad tror jeg..

3 kommentarer:

 1. Uha, det lyder ikke som om du er vildt begejstret for den lille bærbare. Du kan sætte både mus, eksternt tastatur og sågar en ekstern skærm til det lille dyr, og så bare bruge det sorte dyr som hardisk :-)
  Du må ha en god aften, forhåbentlig uden alt for meget frustration

  SvarSlet
 2. jeg HADER når skidtet ikke virker, eller jeg ik har min egen computer, som jeg jo er så glad for. Når vi får lejl. skal vi have en stationær mac, for det her er mit alter og det skal dælme være godt kørende, så jeg forstår ; )

  SvarSlet
 3. Den røde knap er en helvedes knap, hvem fanden fandt på den?

  SvarSlet