30 april 2010

Stribet morgen

 

SNC18862

Fra min vinduesplads nyder jeg helligdagens stilhed. Alle sover fordi vi kom sent i seng, hele familien var samlet i nat til en omgang bio i stuen. Popcorn og 2012 stod på programmet, og med en katastrofefilm i baghovedet nyder jeg endnu mere den lysegrønne udsigt fra mit retreat.  Det har tordnet lidt og regnen siler stille ned fra en grå himmel, men her fra min plads er der masser af forår i det hæklede tæppe.

I dagens anledning og fordi det regner ( hehe ), har jeg lavet mig en kop morgenkaffe. Siden min jeg ændrede kostvaner, har jeg ikke drukket kaffe før efter frokost, men i dag…  der må jeg godt.

Den skal indtages i stilheden der er øredøvende på sådan en ellers normalt larmende fredag.

 

SNC18873_resize

7 kommentarer:

 1. NYD !
  Selv vil jeg gribe gummistøvlerne og gå ud i den silende regn :-)

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt med en stille morgen. Jeg skal ordne min altanterasse i dag med blomster i krukker og gøre klar til at sidde ude og nyde aftenteen. Jeg har fået Jon til at hjælpe mig... ellers tror jeg ikke de ville komme i potter før sommeren.

  SvarSlet
 3. Og jeg har endelig fået en ny pc, er på banen igen og solen skinder herover..
  Bare skønt :-)
  En dejlig dag til dig..

  SvarSlet
 4. Det lyder hyggeligt. Her til morgen har jeg sammen med ungerne siddet i sofaen og set Ramasjang, da kæresten smuttede over i motionscenteret, hvilket jeg nød ret meget. Nu er jeg alene hjemme i nogle timer, da de er taget ud til mormor for at hygge sig lidt med hende. Sådan dage er rare at have engang i mellem.

  SvarSlet
 5. Det er så hyggeligt, at du alligevel har overskud til bloggen igen! Godt, at alle de dér teenagere sover til langt op på formiddagen, så der er lidt tid til at nyde morgenen.

  SvarSlet
 6. Hi to every body, it's my first visit of this blog; this web site carries remarkable and actually excellent information designed for readers.

  Have a look at my webpage; breath 'drive' sexual

  SvarSlet
 7. Aw, this ωаs a very gοod poѕt.
  Findіng the time anԁ actual effoгt to prοԁuсe
  a gooԁ аrtiсle… but what cаn I say… I put thingѕ off a wholе lot and don't manage to get anything done.

  Look at my web site :: Money Slots Casino

  SvarSlet