25 juni 2010

Christina og Ovis Garn

 

Advarsel!

Dette er et skriv om garn og et sted der er nyt for mig, MEN som jeg syntes at alle strikkere bør “besøge”.

SNC10282_resize

De fleste strikkere der besøger mig her, ved vel efterhånden nu at jeg har oprettet en fangruppe for Holst garn inde på Ravelry. Jeg er vild med det garn, og måske allermest fordi der er så mange smukke farver at vælge i mellem, ( eller at gå i koma over pga valgproblemer..) hihi.  Nu har jeg så stiftet bekendtskab med en “søster” til Holst, et firma med garn af samme slags men til lavere pris.  Heldigvis kan jeg med god samvittighed skrive, har hun ikke så stort et farvekort som Holst, så jeg behøver ikke få dårlig samvittighed over, at jeg nu også vil handle med Christina fra Birkerød. De har hver deres niche og sikket et held.

Hos Holst er det jo de mange vidunderlige farver der lokker, og så det at man kan købe garnet i de store spoler, hvis man er en superstrikker. Ligeså vigtigt at nævne er den hurtige og søde betjening man altid er garanteret, når man handler der.

SNC10278_resize ( Farverne her er ikke så neonskarpe i virkeligheden..beklager den dårlige billedkvalitet )

Hos Christina/ Ovis er det en masse små detaljer som gør en garnnørd og tøsepige som jeg blød i knæene.

For det første er garnkortet skrevet i hånden og alle garnprøverne er sat fast i små huller formet som hjerter.  En kæmpe sød lille ting syntes jeg.

For det andet sælger hun den lækreste garnblanding der hedder Coast. Det er 55% lammeuld og 45% bomuld. To tråde og det løber 700m pr 100 gr. Farverne er douche og let støvede i det.   Den minder om den Geilsk havde, men som nu er udgået, bare i andre farver..

SNC10288_resize SNC10286_resize

For det tredje har jeg bestilt lidt prøver og de er alle samlet med hver sit lille silkebånd, hvorpå der er sat et lille håndskrevet mærke på. På det er skrevet garntype/farvenavn og gr/m.   Der er fem små nøgler og så en særlig prøve på en såkaldt sommerblanding.

SNC10283_resize 

Den særlige prøve findes i tre udgaver og dem kalder hun edge, og jeg vil lige her tilføje at farverne på hendes side ( eller her på billedet ), slet ikke kommer i nærheden af hvor fine de er i virkeligheden. Min er en frisk blanding af rosa og grønne farver, der er lige til at pynte i garnkurven.  Denne lille sommerprøve koster ku 11,50.

For det fjerde, og det næsten allermest fantastiske for mange vil jeg tro, kan man for sølle 10 kr få alt det garn man køber, vasket og nøglet op inden levering. Dvs at de mange der ikke bryder sig om at strikke med garn der stadig er fedtet af spindeolie, nu sparer den besværlige proces det er selv, at skulle vaske inden de strikker med det.

SNC10276_resize

DET er sgu da super syntes jeg. Jeg valgte at få mine prøver leveret vaskede for at kunne mærke hvordan de bliver efter vask, og jeg kan kun sige at det virkelig ender med at blive SUPER SOFT :-)

Nu skal jeg til at spare sammen, og heldigvis har jeg snart fødselsdag, så jeg kan plage om penge til garn hehe.Alt i alt en virkelig dejlig og positiv oplevelse, med hurtig levering og ingen dikkedarer omkring betalingen. Besøg Christina og se selv hvad hun har at tilbyde.

Behøver jeg skrive, at jeg sidder og gramser på det med forelskelse i blikket..?  *fnis*

 

9 kommentarer:

 1. Hej mor. Ring til mig, min mobil er lukket.
  Hilsen Josefine

  SvarSlet
 2. Hvor er hun sød og smart din Josefine - godt man kan nå sin mor på flere måder!
  Ang. Ovis, så tror jeg da nok at jeg skal ind og lure nærmere, du taler i al fald godt for garnet - du burde få rabat ;0))

  SvarSlet
 3. Tak for tippet , det må da straks undersøges :-)
  God weekend til dig og dine .
  Birthe

  SvarSlet
 4. Du sku' ha' en røvfuld for at lokke mig i fordærv, men det må retfærdigvis også siges at være en god slags "tak for sidst".

  Nu sidder jeg jo her og kæmper med min psyke, for den ene halvdel af mig siger, at jeg er tosset, hvis jeg køber mere, når jeg nu ikke får strikket så meget lige i øjeblikket... og den anden siger, at den der totalt-vildt-lækre flerfarvede garn du har billede af, LIGE vil være mig.

  Æææjj, siger jeg bare *suk*

  ;-)

  SvarSlet
 5. Advarsel taget ad notam :-D

  SvarSlet
 6. Hej Henriette
  Skønt at læse at du også lige ville prøve Ovis garn. For som jeg skrev på RAvelry er det latterligt billigt at få det vasket - og jeg kan endda fortælle at hun håndvasker det - for sølle 10 kr. Men det er helt anderledes at strikke med.
  Og du har ret. Vi kan sagtens elske både Holst og Ovis.. det er supplement til hinanden.

  SvarSlet
 7. Tak for info - nu bliver man helt fristet...

  SvarSlet
 8. Hej Allesammen, en kort sommerferie svar ting her fra ;-))

  Jeg lever for at friste andre i fordærv, så det ikke kun er mig der falder hehe..

  Mona: Selvfølgelig skal man aldrig lade gode tilbud og handler gå sin næse forbi, og jeg syntes bestemt at Ovis er værd at besøge :-)

  Anita: HEHE, ja jeg er en værre en ik.. ;)

  Mange knus og fortsat god sommerdag til jer alle

  SvarSlet