10 juni 2010

Minus til plus

 

 

SNC19850_resize

Jeg er træt i dag og mit hoved gør sig bemærket med en dunken, der kan udvikle sig til noget ubehageligt, så reglerne for i dag hedder minus aktivitet.

Uden at ane hvorfor er jeg traurig, måske det skyldes det vedblivende gråvejr med indlagte regnskyl.. Egentlig kan jeg jo godt lide sommerregn, men jeg syntes måske nok at ham der vejrguden har læst forkert på sine anvisninger omkring fordelingen af sol og vind og vand.

Opskriften på sommer indeholder altså noget mere sol en regn Fister løgsovs..

Jeg satser på at kunne få en plusdag ud af det senere, hvis jeg bare ikke forventer noget af mig selv. Ikke lader mig skylle væk af burde, der ellers gerne vil overtage min hjerne og skubbe helt i orden ud på et sidespor.

 

SNC19594_resize

8 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  Mens shu-bi-duas sang nynner ind i mit hoved på grund af din overskrift, tænker jeg på, at du har så ret. Humøret bliver bestemt ikke bedre af disse regnfulde dage gråt i gråt. Plus hovedpine. Øv, altså!
  Så det er så godt, at du vælger ikke at have forventninger til dig selv i dag, andet end forventningen om at holde "jeg-burde-også-lige-gøre-dit-og-dat"-tankerne væk.
  Slæng dig i din sofa eller bløde lænestol, drik en kop kaffe i et smukt krus og bare vær til.

  I dag kunne Bellamin heller ikke komme afsted, så jeg har sovet til kl. 11! Hun sover stadig i skrivende stund :)

  Jeg håber, at nederdelen kommer med posten i dag.

  Kærligst,
  mette

  SvarSlet
 2. NEEJJJ har du allerede sendt den?? Jamen jeg har jo slet ikke overført pengene til dig. Mangler dit kontonummer.

  Jeg er allerede i gang med den smukke kop fra Greengate, faktisk en magen til den du havde foto af forleden :-) ER vild med de kopper.

  Jeg ønsker dig og Bellamin en dejlig dag.
  Knus Henriette ;)

  SvarSlet
 3. Siges der ikke at minus og minus giver plus? *Skyder mental hvid pind* efter dit burde, hæng ud, saml energi og fokuser på dig.

  SvarSlet
 4. Neiii! Jeg har det lige præcis som du siger, jeg vil lægge "burde" væk og nu - selv om det har regnet lidt - er det vejr til at gå en lille tur! Knus fra mig.

  SvarSlet
 5. BURDE burde være død forlængst. Har lige set din fine blog ;o)

  SvarSlet
 6. Tusind tak Prophecy :-)

  Knus

  SvarSlet
 7. Også tak til dig Donald, gåturen fik jeg desværre ikke taget. :-))

  SvarSlet
 8. :-) Velkommen Anette og tusind tak fordi du lagde en lille hilsen. Har lige været ovre for at besøge dig og NOOOJ sikke du "bor" lækkert. Du er altid velkommen

  Kh Henriette ;)

  SvarSlet