16 juni 2010

Tanker jaget på flugtJeg har ikke til hensigt at fylde min blog med evig jammer, og jeg håber at jeg kan få styr på mig selv igen hurtigt og effektivt. Nu er det bare sådan at det jo kommer i bølger og sådan bliver det så også her. Bloggen viser mig og min hverdag, og faktisk viser mine skriverier utroligt præcist HVOR meget det svinger, nogle gange fra time til time.


SNC19986_resize


Efter sidste skriv har jeg ihærdigt forsøgt at jage mig selv på flugt. Godt hjulpet af dagens gode vejr, har jeg nusset på altanen og strikket som en sindssyg HA!  Ja den er god, ku ikke passe bedre hva..? ;))

Det virker udemærket skulle jeg hilse at sige. Koncentrationen som er så svær at finde, bliver bedre når jeg sidder og krammer garnet, suger mønster og farver til mig for at få det til at blive helt rigtigt. Jeg er igen igen begyndt på en cardigan. Det er jo hvad..     tredje/ fjerde forsøg, men stadig syntes jeg ikke det er helt som jeg vil ha det. For det første er det bare ikke morsomt, for det andet bliver mit strik IKKE som tænkt fra opskriften og billede, OG for det tredje bøvler jeg med strikkefasthed og glatstrikken. Jeg kender godt tricket med at bruge to forskellige str pinde, men alligevel er det noget sjusk er hvad det er.


Jeg fortsætter lidt endnu, det er jeg forresten nødt til, for min hæklenål er VERSCHVUNDEN!!!!


Jeg siger jer.  Hyl og høje skrig, desperat flytten alt omkring mig og fordeling af tropperne for at finde den, har været scenen herhjemme siden søndag. Væk er den, måske fordi jeg trådte næsten igennem en strikkepind, da jeg svang benene ned fra bordet og landede lige midt i en af mine projektkurve. Jeg ku dernæst ses hoppende rundt som en kanin i smerte, og i samme moment fik jeg smidt hækletøjet fra mig, og jeg var ikke nærværende nok til at holde fast på den.   Måske en nisse nu har hugget den??   Hvad ved jeg?? Det fik den kvikke mand til at erklære alle gulve omkring bordene i hjemmet for kurvefrie zoner. Han så sit snit til at få indflydelse på mængderne af mit rod.  HA, den er god med ham ja. 


Som om..


Nu er det kæresten der hyler for jeg har nemlig besluttet, at det skal være slut med den slags katastrofer her i huset. Jeg vil ha’ mindst to styks af hver str og gerne flere for den sags skyld. Proviantering venter forude :-)   Ingen grund til at gøre mig mere skør end jeg er i forvejen, og her tror jeg søreme vi kan finde fælles fodslag kæresten og jeg  hehe.  Det argument kan han lissom ikke rigtigt hamle op med vel ;)
SNC19987_resize
Og se så lige her.  Jeg har modtaget min bytteting fra Losarinas mor i mandags. Nogle husker måske at jeg forærede en kæmpe sort sæk fyldt med tekstiler, væk via bloggen. Hun kom først og som “ betaling” har jeg så kunnet vælge selv hvad hun skulle kreere til mig. Jeg valgte et strikkenet der kunne rumme et projekt til at tage med. Jeg har jo allerede en kæmpe sag med titusind rum i, men den er lige lovligt voldsom til feks en tur på bænken, så denne taske er fuldtændigt som jeg drømte om. OG den har de farver jeg ville have. Betingelsen var nemlig at den skulle passe til min pude fra Tulipaner og tomater. Den med farver der minder om sommer og hav, ferier og New England stilen som jeg er vild med.  Røde, hvide og blå farver har jo også det bølgetæppe jeg er igang med.  NÅR jeg altså har en hæklepind..HRMPPPFFFF  &#)/”¤)(“/¤Y)(“&¤Q!!!§§*^?*


morsur[1]

8 kommentarer:

 1. Pyha, det går op og ned og op og og og... Jeg håber sandelig du finder din hæklepind, så der ikke kommer flere personskader ;o)

  Og så lige lidt om jammer på bloggen: DET HAR DU "#¤%¤#"%¤&%¤ LOV TIL! Bloggen er din, den er en ventil og der er efterhånden flere, der linker til dig, fordi du er den du er! Så bliv ved med at være dig - det er jo dig, vi holder af :)

  Godnat fra
  mette

  SvarSlet
 2. :-) Nå ja, det er vist også rigtigt.

  Sov godt og vi "ses" i morgen.
  Knus til dig

  SvarSlet
 3. Han er nu ganske morsom kæresten, kurvefri zoner :-) Du skriver så levende, så positivt og venligt fortællende, så jeg har svært ved at forestille mig, hvordan du ser ud når du har er blevet stukket af en strikkepind (eller var det en drillepind). Giv ham nu et knus og credit for at have fundet ud af at man risikerer at komme galt afsted hvis der er spidse genstande på gulvet.

  Måske fordi jeg er håbløs romantiker at jeg forestiller mig at han sidder og griner og du smiler til ham, og aspergerberger siger et eller andet vanvittigt og så får hun også et kram og falder til ro igen. Selvfølgelig er det ikke sådan hver dag siger jeg til mig selv, men altså alligevel; der er noget i måden du skriver på som gør at jeg tror I får talt mere sammen om alting. Jeg fik iøvrigt engang at vide at jeg også er god til at komme omkring de vanskelige emner, men sådan har det ikke altid været og - skal jeg være ærlig? - jeg arbejder på at blive bedre. Jeg synes endda det er sjovt, og det er derfor at jeg ofte læser et par historier på stedet her hvor de-fem-i-byen bor :-)

  Kram og God Morgen.

  SvarSlet
 4. Søde Henriette!
  Pas nu på dig selv :-)

  SvarSlet
 5. Der skal være plads til det hele, både op og ned og skrig, skrål og grin - og godt der er det :)

  Med hensyn til strikketøjet, kan jeg ikke lade være med at blive en smule praktisk og huske dig på at uld giver sig og lægger sig meget pænere, når det efterfølgende skylles op.. så fortvivl ikke - i hvert fald ikke alt for meget :)

  SvarSlet
 6. Godmorgen kære Donald :-)

  Ja han er ikke uden humor ham kæresten hihi.

  Tak for de søde ord, de varmer mig meget kan du tro. Jeg gør mit bedste og kan slet ikke lade være med at skrive. Det renser ud som du jo selv ved, og øve sig kan man altid ik.. altså på at blive bedre :-)

  mange knus og god fredag
  Henriette

  SvarSlet
 7. ej gør det det??? Tak for at du lige pepper mig lidt op Pernille, jeg fortsætter så med fornyet kraft :-)) Det ku være dejligt at fremstille noget andet end sjaler jo

  SvarSlet
 8. Kære Margith, jeg ska nok... ;-)))

  Tak til dig og god fredag
  Knus

  SvarSlet