27 juli 2010

Jeg opsender en prøveballon

 

 

 

 

balloner

 

 

 

 

Er ved at finde ud af hvordan WLR kan udgive indlæg til de forskellige sider jeg har forsøgt at tilføje bloggen. Beklager hvis der opstår forvirring i nærmeste fremtid :-)  Næste fase af blogfornyelsen er indtrådt, vi får se hvordan det så kommer til at gå.

 

 

Ok, det virkede så ikke..  hvordan får jeg dette indlæg til at vises under fanen håndarbejde i stedet for under fanen bloggen??  Øv altså hvor er det bare besværligt IKKE at være computerkodenørd

7 kommentarer:

 1. tror det har noget at gøre med at tilføje etiketter nederst i indlægget... fra en heller ikke computernørd men en der ikke gir' op ;0)

  SvarSlet
 2. Uden at vide det helt er det så ikke noget med, at du fra siden skal vælge, hvilke indlæg, der skal linkes til og ikke omvendt?

  SvarSlet
 3. Hej og velkommen Merethe :-) Tak for forslaget, jeg må prøve at se om det skulle være sådan det hænger sammen, men jeg tror det faktisk ikke.. Etiketterne er til for at finde frem til tidligere indlæg i blogdelen.

  SvarSlet
 4. Hej Reke, se den sætning som du ellers formulerer så fint, fatter jeg ikke en bønne af hihi. Fra siden?? Hvilken side mener du? WLR?? Hi det er sgu lidt morsomt det her..


  Knus og tak for forslaget ;o)

  SvarSlet
 5. Jeg bruger wordpress og det er ikke det samme som Blogspot. Men det ligner lidt.

  På Wordpress er der to slags indlæg: Statiske sider og "strømmen af blogindlæg".

  De statiske sider kan man linke til fra menu-system eller fra forsiden. Wordpress har jo ligesom Blogspot mange mange "temaer" eller hudfarver eller hvad man nu vil kalde det, og nogle af dem kan du selv lave om på menu og links. Andre har lidt fastere regler.

  Håber det hjælper. Jeg tror man finder ud af meget mere ved at experimentere med tingene som du vistnok også gør. Det garn-billede som du bruger som "header" er superflot i farve og struktur!

  SvarSlet
 6. Godaften Donald, jamen sikke sent du er med mig :-) Jeg leger ja, og billedet er jeg super glad for. Har eksperimenteret med det i photoscape. Elsker jo garn og dets farver og struktur, så det skulle bare være med nu syntes jeg.

  Jeg mangler et godt billede af mig selv, kender ingen der lige kan fange mig i et tænktsomt øjeblik, som er det der ligner mig bedst, så det må vente.

  Jeg kan ikke lige forstå det der med de sider der, men det kommer vel.

  Kan du nu sove godt og drømme sødt.
  Godnat knus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 7. Haha - havde først set dit svar nu. Jeg mente, at du fra den side, som du ønsker, at indlægget skal høre under, skal linke til det pågældende indlæg. Og ikke fra indlægget linke til den pågældende side. Giver det mening, sådan rent sætningsmæssigt nu?

  Jeg er absolut ikke sikker på, at det er rigtigt :O)

  SvarSlet