28 juli 2010

Jeg fedter videre…

 

 

Med min blog og derfor skal ingen undre sig hvis den hele tiden forsvinder og kommer tilbage hehe ;-)

Hovedet sidder stadigt skævt på, og jeg er omhyggelig med ikke at overanstrenge min øjne. ALT hvad der kan tricke et nyt anfald holdes på en arms længde..

Har sovet dårligt, spist et stykke chokolade efter frokosten, nusset med de pelsede og altanen. Min samvittighed er ren som sne over at jeg resten af dagen intet andet vil foretage mig end, nørderi herinde og sove sove sove.

Og drømme om at sommeren aldrig forsvinder fra mig. Jeg savner at have dyppet tæerne i vandkanten nemlig, men måske jeg finder et sted jeg kan overskue at køre til en dag, inden det hele visner ned og varmen forlader landet.

 

 

SNC11235

5 kommentarer:

 1. Du har før vist, at du godt kan. Klø du bare på.

  SvarSlet
 2. Du tror for meget på mig søde :-)) Jeg har ikke styr på det endnu, og hvor længe er det vi har kendt hinanden?? 3 - 4 fire år..

  Jeg er ikke hoptimist, men jeg giver heller ikke op, det tager bare tid, for jeg syntes det er såå KEDELIGT.

  Tak for opmuntringen ;-)

  SvarSlet
 3. Det er noget at det, der er så hyggeligt ved at skrive blog: At man kan 'indrette' den om og lave den, lige som man er i humør til. Det er både billigere og nemmere, end hvis det samme gjaldt i ens bolig :O)

  Det er i øvrigt et lækkert garnbillede, du har fået som 'hoved'. Jeg får sjældent hæklet/strikket/syet så meget, som jeg gerne ville, men ELSKER at se på garn og stof :D

  SvarSlet
 4. Helt rigtigt Reke, BORTSET fra at jeg er bedre til det IRL. Jeg har bare ikke tålmodigheden til det herinde og lige nu er jeg igen bare vildt sur på min computer ;-)

  Tak skal du have, jeg er også lidt vild med det billede, det er jo en af mine hylde i reolen.

  Knus

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare sige, at det altan-billede er smukt og giver en varm, rar fornemmelse.

  SvarSlet