17 august 2010

Garntyve på spil

 

 

76

 

 

Jeg har lige modtaget en mail fra Garn.dk

De fortæller at de er blevet bestjålet og at vi skal være opmærksomme på billige tilbud af Lucca, Lucca fino, Silk bloom og Addi strikkepinde. Det kan være hælervarer, og er altså dermed ulovligt at købe.

Sikke noget siger jeg bare, og jeg har hermed givet beskeden videre.

SNC11720_resize

Dagen i dag ligger jeg brak, bortset fra en vask jeg bare skulle have ordnet. Der var ikke mere rent undertøj, og den går jo ikke vel ;) Reaktionen på sidste uges, og weekendens mange indtryk er over mig, så både mails, telefonopkald, madlavning, rengøring, forældremøder og ja.. selv strik bliver dumpet til fordel for en lydbog og mig fladt på ryggen. Det værker stadigt lidt i mit underliv, og jeg har nu meldt mig ind i en gruppe for Endokvinder på Facebook. Der kan jeg så se, at mange mange andre lider af det samme, ikke at det gør det bedre, men der er da råd og dåd at hente. Jeg har ikke fået taget mig sammen til at få en tid ved gynækologen endnu, udskyder og “glemmer” at det skal gøres. Overspringshandlinger er et hit for på den måde, at lade som om problemet ikke eksisterer..

Her har det forresten regnet eller rettere silet ned hele dagen. Efter de mange dage i halvmørke, og med lys tændt indendøre er jeg gået lidt i efterårsmode. Har slet ikke lyst til at tage hul på en mørkere tid, men regnen gør sit til at det føles som om det er efterår. Jeg er begyndt at få tanker om at skifte det hvide betræk på min stol, ud med det mørkere jeg bruger om vinteren, og lysten til at fjerne alt det lysegrønne, blomstrede og kulørte, og erstatte det med tryggere og mere hyggeagtige farver, fylder mig op. Det kan bare ikke passe for det er altså endnu kun august, og vinteren er lang nok endda, så jeg bekæmper trangen til at forvandlet hjemmet til en vinterhule lidt endnu.

Men de levende lys har vi altså tændt om aftenen ;)

 

3 kommentarer:

 1. Jeg har det lidt som dig...men jeg vil altså ikke have efterår endnu!... :o)
  Knuss og tanker... :o)

  SvarSlet
 2. Godt jeg ikke er alene om følelsen ;)

  Knus tilbage til dig kære Pi- Andrea

  SvarSlet
 3. Der er ikke noget der hygger som levende lys Henriette, men at skifte fra sommer til efterårsfarver er vel lige tidligt nok.
  God dag.

  SvarSlet