30 august 2010

HYYYLLLL akut strikkekrise!

 

 

 

 

SNC12002_resize

 

 

Sidder her med første forstykke til CPHoodie på pindende, og så ser jeg at der er noget der ikke passer i opskriften.  Enten er det mig, eller også er der ged i tal og beregning af mål. Det er sikkert bare en tanketorsk, og jeg er stadigt dybt taknemmelig for den oversættelse der er lavet til mig, men jeg er jo en knude til det der med at regne ud, så nu kan jeg ikke komme videre..

 

ÆV!

 

 

UPDATE:

 

Fejlen er fundet og der er rettet ind efter den nu.  Der skulle slås et mindre antal masker op end skrevet. En lille bitte forseelse, med ret så stor betydning for det færdige resultat.

 

Nu er det så lige forfra igen, men heldigvis kun med de første 8 cm.

 

PHEEEWWW  “ :)

7 kommentarer:

 1. Hvis du nu kigger på den oprindelige opskrift... er der så lige mange masker på ryg- og forstykker? Hvis og i så fald, er det "bare" at dividere ryggens masker i to... måske :)

  SvarSlet
 2. Hej, der er faktisk rettelser til forstykkerne ... kommer her ..

  Under “venstre forstykke”

  2. omg (VS) *2r, 2v; gentag fra * pinden ud.

  Under "højre forstykke"

  2. omg (VS) * 2v, 2r; gentag fra * pinden ud

  Under “Hood” (hætten)

  indtagnings omg (dec row) (RS) strik til 3 masker før markøren, 2 ret sammen, 1r, flyt markøren med over, 1r, løft næste 2 masker af pinde enkeltvis som ville du strikke dem ret og strik dem derefter ret sammen, strik pinden ud.

  Håber det var det der var galt så du kan komme vider.

  Kh Helle

  SvarSlet
 3. Det tænkte jeg også, men det passer hverken her eller der syntes jeg. Har lagt til og trukket fra, men alligevel er det ikke det rigtige antal masker. Det får vente til torsdag, selvom jeg er såååå utålmodig hihi. I stedet slår jeg op IGEN til et par sokker. Jeg kan jo altid strikke skafter i stimevis ;)

  Knus og tak ellers

  SvarSlet
 4. EEII Tak Helle og forresten velkommen her :-)) Jeg går straks igang med at se om det var der der gik galt :)

  Ellers skriver jeg igen hihi

  Kh Henriette

  SvarSlet
 5. Nej, nej, nej! Der findes ikke noget værre end at være KLAR, og så ikke kunne alligevel. Håber Helles rettelser er de rigtige!

  God arbejdslyst :-)

  SvarSlet
 6. Hej Polka Det er simpelthen bare SÅ anstrengende ;)

  Helles er taget til efterretning, men det var faktisk noget helt tredje hihi.

  Knus og tak du :)

  SvarSlet
 7. Ja en lille fejl med stor betydning he he ... godt du fandt den. Jeg har ikke opskriften så kunne kun gå efter rettelser, men de jo også vigtige når du kommer til det ;o)

  Tak for din velkomst :-D

  Kh Helle

  SvarSlet