17 september 2010

Det er fredag i dag..

 

 

 

SNC12423_resize

 

 

Ja ok.. tilgiv mig. Det er ingen vist i tvivl om, men jeg må lige slå det fast, HVIS NU nogen alligevel troede det var torsdag eller lørdag ell sånt.

 

Det er fredag i dag :-))

 

 

Det betyder udsigt til et muligt sommerhus visit,  og bliver sommerhuset droppet er udsigten alligevel skøn, for så står den bare på pleje af husbond, der er ved at være lidt slidt i kroppen, og sysler i stil med strik, varme fødder og bløde samtaler.

 

Med andre ord, gider vi ikke andet end at se hvad de næste to dage bringer af indslag.

 

Det der med husbonds slidte krop, er faktisk ikke engang til at spøge med. Han har hele livet haft et fysisk arbejde, og det mærkes nu i form af led der værker og en krop der ikke altid vil det han beder den om. Slitagen er sat ind. Jeg håber bare at han passer på sig selv, og ikke overbelaster den mere end godt er, for den skal jo helst kunne holde til at holde i mange år endnu.

 

Det er bla også derfor, vi ikke lige ved om der er basis for en tur i det der sommerhus. Sådan et ophold betyder godt nok dejlige timer til mig, men virkeligheden for John er hårdt arbejde. Han er blevet spurgt om hjælp til et eller andet deroppe, og  “ et eller andet”  betyder i dette tilfælde ALTID fysisk arbejde..  Så jeg forstår faktisk godt, hvis udsigten til en tur derop ikke lige frister så meget for ham. Jeg har masser af gange bedt ham holde inde med at være så sk.. flink. Altid siger han ja til at hjælpe, og det er selvfølgelig et pænt træk i hans karaktér, men han skal altså til at tilgodese sig selv lidt mere, mener jeg. Han er ikke 20 år længere og kroppen er ofte øm når han kommer hjem efter job, så han ville have godt af ikke at bruge den til noget i weekenderne. Nu er jeg så ikke hans mor, og han må selv finde ud af at sige fra, men jeg tænker mit. Jeg kan derimod godt med ømhed i stemmen antyde, at han ville have godt af en weekend hjemme, og samtidigt friste med lidt kærlig pleje og hjemmebag, og måske en kæreste iført lettere gevanter, så det trick bruger jeg da bare. HEHE 

 

 

 

SNC12389_resize

Afstig afsted går det nu, jeg vil ha burene renset i dag. De pelsede har ikke mere hø i livet, og den går jo ikke vel ;)  Cupcake har færten af et eller andet i tæppet og snuser ivrigt efter spor. Det sjove er, at det er ham selv der har ligget på det sidst.  ;)

1 kommentar:

  1. Hei, deilig med fredag for dere:) Nå skal det straks dukke opp noe i postkassen, i allefall en pakkelapp om ikke annet for post Danmark kunne jo bare prøve seg på ikke kjenne din gemal ;) Ha en riktig god weekend.
    Knus KRISTIN

    SvarSlet