10 september 2010

Fredagslys

 

 

 

SNC12211_resize En fredag morgen som den vi har i dag, skal vist ha lidt starthjælp i form at levende lys.

I går var jeg på farten stort set fra kl 12.00 til 20.30 og det mærker jeg her til morgen. Josefine, Rasmus og jeg var i går eftermiddags på besøg hos marsvinemor, for at kigge på babyer. Den ene af de to marsvin Josefine fik i fødselsdagsgave var ikke raskt så hun måtte trist aflevere ham igen. Nuttet og kær var han, men helt ødelagt af en rigtigt dårlig start på livet hos en anden ejer, og hun har forgæves forsøgt at få han gjort tryg og glad igen. Hans skæbne er desværre en aflivning, for han kan slet ikke fungere sammen med sine artsfæller, og sådan kan man konstatere at ikke alle passer godt på deres kæledyr.

Nu har hun i stedet fået en rigtigt lille charmerende fjollerik med sig hjem. Helt hvid og med sorte øjne, og  storsnakkende lige fra vi satte os i bilen for at vende snuden tilbage mod byen. De første nyhedsbulletiner melder om snusen og lidt markering af territorie sammen med det andet marsvinebarn hun har, og inden hun gik i seng lå de to nok så fint tæt op ad hinanden og snorksov.

Gitte havde som altid masser af skønne og søde dyr, så vi fik aet og nulret til den store guldmedalje. Det er altid dejligt at besøge hende og meget kan man sige, men keder sig det gør hun ikke. Marsvin, hund, hamstere, fugle og til tider også kaniner bor der i huset, incl hendes egne to sønner. Pyhhh jeg bliver heldt svedt ved tanken :-)

DSCN3151

Nu venter weekenden lige om hjørnet. Rasmus har planer om fest, Mira har sikkert planer om ingenting andet end hygge på sit værelse, for hun har været på skolen i 14 dage og glæder sig garanteret til at se sine dyr igen. Jeg selv håber at jeg kan få energi til en gåtur i skoven. Sådan noget gider kæresten ikke, så jeg regner med at gå for mig selv. Hvis det regner er det næsten perfekt, for så er der ikke mange andre på stierne i dyrhaven. REN balsam for sjælen, og som en ekstra bonus kan jeg endelig vinke farvel til de sidste ugers smerter, der endeligt er på retur igen.

Det bliver en dejlig weekend :)

6 kommentarer:

 1. Godmorgen, Henriette,
  Hvor er det dejligt at læse, at smerterne er på retur :) Det har du fortjent.

  Og så er det trist at læse om et mishandlet marsvin, men desværre er der mange dyr rundt omkring, der behandles rigtig dårligt og som man ikke kan hjælpe godt nok, selvom man gør sit bedste.
  Skønt, at I havde en dejlig dyredag i går. Det må virkelig være svært ikke at blive fristet over evne, når der er så mange søde smådyr ;o)

  En rigtig dejlig fredag til dig fra
  mette

  SvarSlet
 2. Godmorgen kære Mette.

  Tak for det :) Ja vi er alle lidt knuste over at han ikke stod til at redde, og den ansvarlige får ikke lov at købe flere marsvin hos Gitte. Fristet..JO det var helt vildt svært hihi. Hun havde flere som jeg ikke kunne stå for.

  I lige måde og nyd weekenden ik..

  Knus
  Henriette :))

  SvarSlet
 3. Godmorgen, kommer der billeder af det nye familiemedlem? Er jo en sucker for jeres svine-pics ;o) God fredag til dig H.

  SvarSlet
 4. Godmorgen søde.

  ja mor her glemte jo rent at oplade kameraet inden seancen, men jeg lover at få skaffet nogle inden længe :)

  I lige måde til dig P. og mange knus til weekenden
  Henriette

  SvarSlet
 5. Ja, det bliver helt sikkert en dejlig weekend ;0)) En tur i skoven det lyder fantastisk, god tur hvis du kommmer afsted ;0)

  SvarSlet
 6. Dejligt udseende, som nu pryder webloggen.

  Det lyder som om din I finder ud af at bruge friweek-enden til hver især at finde fred. Det lyder fornuftigt at Mira planlægger at lave ingenting. Somme tider skal man have lov at være sig selv også i den alder - og ingenting betyder jo absolut ikke ingenting :-)

  For min egen part er jeg først nu ved at kunne sige fx.: "jeg læser fordi jeg har lyst til at læse og der skal være tid til det." Lidt lommefilosofi-agtigt, men første skridt i retning af at styre sit eget liv :)

  SvarSlet