04 september 2010

Om igen Henriette

 

Jeg er på langs nu, for smerterne giver mig kvaler med at sidde rigtigt op, men det er vel også i orden, det er jo lørdag og jeg skal bare hygge.

 

 

 

SNC11757_resize 

Jeg har lagt min cardigan på is i dag, for jeg har nemlig strikket det højre forstykke for langt, trods gentagne målinger og nu er jeg sur. Den bliver benådet igen om et par dage, og indtil da strikker jeg mig lige en halsvarmerting. En blød sag i alpaka, som jeg med garanti bliver glad for om nogle måneder. Rundt og rundt strikkes der, enkelt og hurtigt i selskab med Peter Kingdom.

 

51esy-cjy6L._SL500_AA300_

Er man til feel good-tv så skal den engelske tv-serie Kingdom bestemt anbefales. Her er ingen dikkedarer, hurtigtkørende biler eller høj musik, men til gengæld masser af skæve eksistenser, skønne landskaber og herlige replikker. Læs mere om Mr. Kingdom her.

 

Som ekstra info kan jeg tilføje at hr. min kæreste IKKE syntes den er et hit, så en udpræget kvindeserie er det nok, men igen.. så har jeg sofaen for mig selv hehe ;)

 

 

HOLD DA OP!

Har lige set at jeg har skrevet OKTOBER I headeren..  Ja ok, der kan man så se hvor jeg er henne i mit hoved.  Det rettes i morgen kære læsere ;)

4 kommentarer:

 1. Hej Henriette!
  Det er fint med din farvefornyelse på bloggen, men jeg synes det er utrolig svært at læse den røde tekst.
  Lyder som en serie for mig :-)
  God bedring.
  Knus.

  SvarSlet
 2. Ja, du må lige rette oktober, så hurtigt går det heldigvis ikke :o)
  Den ser ellers fed ud den trøje du har gang i. Den glæder jeg mig til at se færdig.
  Kh. Sonnie

  SvarSlet
 3. Hej Margith. Du skulle give den en chance, for den er rigtigt god og med dygtige skuespillere i typiske engelske omgivelser :-))

  SvarSlet
 4. Hej Sonnie.

  Den er færdig om ikke så længe forhåbentlig :-))
  Så kommer der billeder af resultatet.

  SvarSlet