08 december 2010

Hjemme igen. Nye udfordringer venter..

 

 

05122010142_resize

Med mig fra hospitalet har jeg hjembragt denne sten. Den fandt jeg på søndagens gåtur, men istedet for i sommerens strandkant, lå den midt i vinterens sne ovre ved cykelstativerne. Jeg syntes den er så speciel at den skal med til mit nye hjem. Et symbol på alle de revner jeg er ved at reparere i mit hjerte og i mit liv.

Jeg er vel hjemme igen. Dejligt at se Rasmus, dyrene og min egen seng. Mindre dejligt at erfare, at min mistanke om at eks’en som jeg jo skal være under tag med en ukendt tid endnu, allerede har oprettet en ny datingprofil!!!!

Jo jo, jeg har brug for al min styrke og tro på fremtiden, for DEN får jeg svært ved at takle. Og så alligevel måske ikke. Jeg har åbent forklaret at jeg havde en fornemmelse for hans nye behov, og for at spare mig selv for de roterende spekulationer der vil komme af uvidenhed og gætterier, så vil jeg have åbne kort. Det gør det også nemmere for mig at forholde mig til virkeligheden som den er.. Det vil gøre ondt en tid, og jeg har betinget mig at han holder sine skriverier med andre kvinder for sig selv. Når jeg er i stuen må han styre sig.  Og så må jeg  jeg  jo selv se frem til den dag, da jeg er ude på den anden side og lysten igen indfinder sig til at kigge på verden omkring mig. DER er JEG så ikke lige nået til endnu.

Han ER videre, og i gang med at finde nye græsgange. Argumentet med at det jo tager laaaang tid for en mand at finde en kvinde der gider interessere sig for hans profil, så derfor kan han ligeså godt gå igang nu, må jeg bare trække på skuldrene over.  Man kan ikke tvinge nogen til at elske eller begære, men der sidder jo faktisk en kvinde foran ham, som I DEN GRAD har villet ham.  Men ikke mere. Han må så bare finde sig i, at jeg når han bevæger sig ud i sit nye liv, nok i begyndelsen vil være en lille smule grådlabil. Det går over når jeg har vænnet mig til DEN tanke. Jeg orker ikke mere tankegætteri, så hellere være ærlige og få det bedste ud af situationen.

 

Men jeg GLÆDER mig faneme til at flytte, så jeg ikke skal konfronteres med ham hver dag.

9 kommentarer:

 1. Velkommen hjem Henriette. Seje dig. Kh

  SvarSlet
 2. Hjem til det virkelige liv...
  Det er ikke altid med bløde sider.

  Mon ikke der snart er en bolig til dig, så du kan komme til at leve dit eget liv.
  Så længe du bor hvor du bor er der minder, men husk lige at så længe du bor hvor du bor, så kan eks'en ikke invitere en ny med hjem, så lidt indflydelse har du da. Hvilken kvinde vil syntes det er sjovt at date en, hvis eks stadig bor i samme bolig som flammen... ;)
  Sk** r** i det. Det gælder dig, Rasmus, de pelsede og Josefine nu.
  Rigtig god dag og stort KRAMM
  Kari

  SvarSlet
 3. Du godeste!
  Håber dig og Rasmus kan kommer væk, hurtigt !

  SvarSlet
 4. Henriette, mænd KAN ikke være alene....skrapt at være vidne til , men hvis ikke det skader dig, så får du lige en mere, så du kan se, det lader sig ikke reparere.Håber alligevel, dine vante omgivelser vil gøre dig godt!

  SvarSlet
 5. Kære Henriette,

  Jeg synes han er et røvhul, ganske enkelt. Han er egoistisk, uden empati og nærmest direkte grusom!

  Hvordan kan han byde dig det, når han véd hvordan du lige har haft det?

  Forresten er min kommune også rigtig god, når det kommer til hjælp. Og her er der boliger at få ;-)

  Jeg håber i hvert fald på det bedste for dig! <3

  Knus

  SvarSlet
 6. Hvor er han tarvelig! Uden empati! Jeg er chokeret over den adfærd. Han skulle skamme sig. ØV!

  SvarSlet
 7. I Norge sier vi drittsekk og det trodde jeg ikke at han var, sånn helt fullstendig mener jeg. Jeg er skuffet over at han ikke tar mer hensyn til deg nå. Men stå på og kom deg ut og vekk, det venter nok en kjekk mann der ute på deg :) Ellers synes jeg du skal ta deg en tur inn på min blogg og lese gårsdagens innlegg :)
  Knus Kristin

  SvarSlet
 8. Dejligt du er hjemme igen Henriette.. Pas nu for pokker på dig selv, det er ikke de bedste betingelser at skulle bo sammen med ham, kunne han ikke bo et andet sted, bare til du har fundet dig en anden lejlighed..
  Kram til dig.

  SvarSlet
 9. Sikke manglende følelsesmæssig intelligens – skyd skylden på hans Y-kromosom og gentag: “det er midlertidigt.” Håber at du, trods alt, kan glædes over at være hjemme ved dine egne ting og sager.

  SvarSlet