09 december 2010

Indlægget jeg aldrig troede jeg skulle skrive

 

 

Det er med megen ydmyghed og en skidt fornemmelse at jeg nu beder blogland om hjælp. Jeg er desværre endt i en situation der er endnu mere håbløs, end dengang  jeg blev skilt, for denne gang har jeg stort set INTET at tage med mig, andet end et par stole og mine reoler med strik og bøger. Småmøbler, lidt køkkenting og så er det vist det. Spred gerne budskabet rundt.

 

Er der nogen af alle jer derude der har noget stående som alligevel skal skrottes, vil I så donere eller sælge billigt til mig?

 

Det drejer sig om gu ved hvor mange forskellige genstande.

 

Tallerkener, bestik, gryder, pander ( mit eget er jo ubrugeligt nu hvor det har været brugt på et gaskomfur), elkedel, kaffekande mm, og så de helt umulige ting såsom, dvd’afspiller, tv, radio, noget til at opbevare tøj i, seng, sofa, spisebord, stole     og…

 

 

..Åh gud jeg kan slet ikke overskue det!  Alle mulige tanker om det praktiske hober sig op. Hvordan skal jeg få flyttet mine ting, hvorhen skal det, og for hvilke midler.

 

 

I morgen fredag skal jeg til møde med et kvindekrisecenter, hvor de har een akutbolig tilbage. Eneste issue er om der er plads til Rasmus. Den er nemlig meget lille, og lige nu kan jeg ikke tage meget med mig, så det jeg dog har af ejendele skal opmagasineres et eller andet sted. 

 

Jeg skal nemlig væk herfra og det skal gå hurtigt. Nye opdagelser har gjort at jeg ikke kan være her et sekund mere end højst nødvendigt.  Akutboligen kan jeg så heldigvis være i indtil de tre instanser der er igang med at hjælpe mig, kan fremskaffe en bolig.  Alle planer om at forsøge at gøre noget for at det ikke går for meget ud over ungerne er droppet, JEG er færdig med at yde mit. Dråben der fik bægeret til at flyde over kan jeg slet ikke holde ud at skrive om, men jeg er den der er smuttet. Det gælder mit helbred og min forstand.. Er nogen nysgerrige så skriv en mail, jeg vil gerne og HAR brug for at lukke luft ud, men det kan jeg i dette tilfælde IKKE gøre her.

 

2011 Må  og skal blive MIT år og jeg er klar til at skabe mig et liv der er godt for mig og for Rasmus.  Ku dog godt have ønsket at jeg havde været en bedre menneske kender..

 

EEN ting ved jeg dog med sikkerhed:

 

Det er IKKE mig den er gal med. Min moral og etik er den rigtige og  jeg holder fast i, at de grænser jeg har følt overskredet, ER grænser der er helt fornuftige at have.

14 kommentarer:

 1. Kære søde Henriette, jeg krydser alt hvad jeg kan for at du får boligen. Jeg sender dig en mail i morgen. TÆNker meget på dig. Masser af Knus!

  SvarSlet
 2. Uff, det lyder ikke godt. Du skal få skrabet ting og sager sammen! Håber du får den bolig snart!
  Kram Jette

  SvarSlet
 3. hej
  jeg sender en mail, når jeg har været mine gemmer igennem. der skulle vel være et el. andet der kunne bruges.

  håber du får noget at bo i.

  SvarSlet
 4. Kære Henriette,

  Send mig en mail....så finder vi ud af noget.

  Knus

  SvarSlet
 5. Kære du, det gør mig så ondt.Du skriver, hvis du har brug for luft !Sidder her og tænker på alt det jeg måtte skille mig af med, da jeg skulle flytte..Øv !

  SvarSlet
 6. Hmm.. kan vist godt regne ud hvad der er sket.

  Måske har vi stadig et spisebord i kld,kan ikke huske om vi har smidt det ud, kigger lige når jeg tør gå der ned... Trappen er fuld af is...

  Uhhh bliver sgu gal på dine vegne... Hvis du har brug for at lukke ud, er du velkommen til at skrive en mail !

  Mange tanker
  Marianne

  SvarSlet
 7. PS - ud over min mail, man kan jo låne en kæmpetrailer forskellige steder og så er det bare bag på bilen og flytte-flytte - (jeg har træk på bilen) ro på Henriette, du ved ikke, hvor mange ting, der er på Lavendelgården!! Endelig kan det bruges fornuftigt!!

  SvarSlet
 8. Æsj, det var triste nyheter, send meg din nye adresse på mail når det er klart, pulsvarmerne er ferdige :)
  Mange mange knus herfra Bjerget.
  Kristin

  SvarSlet
 9. Jeg er fuldstændig sikker på, at 2011 bliver DIT år.
  Håber allerede at det begynder at flaske sig for dig med en bolig NU.
  Knus

  SvarSlet
 10. Kære Henriette,

  Godt, at du har så meget viljestyrke, at du får gjort noget ved det, når dine grænser bliver overskredet. Jeg tænker meget på dig.

  Jeg kan vist godt mønstre en elkedel og måske nogle glas - måske noget mere - problemet er, hvordan det kommer fra Kolding til dig.

  Er der nogen, der skal den vej, som har lyst til at svinge forbi?

  Knus Reke

  SvarSlet
 11. Det er hård følelsesmæssig læsning Henriette, der er nok ikke ret mange ord der hjælper nu, men for din egen skyld, fald for guds skyld ikke i offerrollen, den suger i den grad een ned og er næsten ikke til at komme op af igen.
  God weekend og varme klem herfra Odense.

  SvarSlet
 12. Jamen jeg fik faktisk en DVD-afspiller til overs, da jeg i sommer købte nyt fjernsyn. Den sender jeg sgi da lige sammen med din julegave - ikk' os.

  SvarSlet
 13. Jeg får helt ondt i maven af at læse dit indlæg! Kæreste Henriette. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal skrive - jeg ville ønske, at jeg kunne gøre noget for dig.

  Jeg håber, det lykkes for dig at flytte væk!

  Mange kram
  Polka

  SvarSlet
 14. hej Henriette
  jeg kan da ikke holde ud at du ingen julegaver får. Send mig din adresse, så får du en af mig !! For det har du fortjent!!!

  SvarSlet