07 februar 2011

Den mystiske håndmixer, kedlen og de fristende herrer Weller og Slavi..

 

 

Igen er der gået en uge, og  jeg har stadigt svært ved at blogge hver dag. Sjovt som vaner kan ændre sig af ydre årsager, men lige nu er det sådan det er. Et eller andet sted er det jo også livet, som det leves uden for space der er det vigtigste, det er ihvertfald hvad jeg har forsøgt at forklare Josefine i årevis, og lige nu ser det ud til at vi begge LEVER livet som det skal leves, og ikke bag skærmen derhjemme i isolation.  Et sundhedstegn tænker jeg..

I dag har jeg mange punkter på programmet. Jeg tager dem sgu fra en ende af, det kan jeg bedst overskue og så kommer mine svagheder heldigvis også til at stå længst nede og til sidst, og måske er der så ingen der tager notits af dem..  ( I wish ) ;))

07022011238_resize

FOR det første modtog jeg i sidste uge en pakke fra posten. En sen aften bankede det uventet på døren og da jeg med store øjne åbnede pakken, ja så lå der en æske med en helt ny håndmixer i. Jeg er vildt glad for den, glæder mig til at bruge den i eget køkken en dag,  og syntes det er fantastisk at modtage sådan en gave. Der er dog een enkelt detalje..

HVEM har sendt den????

Pakken indeholder intet, der kan fortælle mig hvor den kommer fra, hvem der er afsender eller, hvordan og hvorledes osv????  Jeg er mystificeret, og VIL jo så gerne takke den der har betænkt mig. Indtil videre sker det så her. Via bloggen og med et KÆMPE smil på læben.

Jeg er SÅ glad for den :)))))

For det andet har jeg også modtaget en elkedel med posten, denne gang dog fra en jeg ved hvem er. Også den er jeg vildt glad for. Den har den rette størrelse og jeg sender mange positive vibrationer i retning af giveren, der selv er en kæmper og som har sit at slås med. Derfor er jeg ekstra taknemmelig, da jeg ved at en tur til posthuset er noget der, lige skal være overskud til.

Og så.. var det vist noget med svagheder og fristende herrer.  Hmmm. Ja. Bum bum bummm. .. Ja det er jo ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for manderacen. Jeg har desuden også en svaghed for garn, og når de to så rotter sig sammen bliver det en yderst faaaarrlig kombination. Ja faktisk ku man kalde dem djævle forklædt som smukke, og søde og flinke og venlige mænd. JA det er sgu da det de er. ..

GARNDJÆVLE. ;)

Nå, men jeg fik altså de herrers djævelskab at føle, da jeg i går   k o m   t i l   ( UPS!!)  at besøge deres “hjem”. Ville bare sådan lige kigge forbi og hilse på, se hvad der er sket siden sidst, høre lidt om dit og dat og hvad sker der så??  I al min uskyldighed fanger de mig ind med deres farverigdom, deres lokkende tilbud om mange timer i selskab med deres djævelske fristelser. Som alle andre uskyldige fruer og frøkener, måtte jeg overgive mig og lade mig rive med. Som en anden hypnotiseret  sad jeg der og stirrede forelsket…

Forelsket i det smukkeste garn. De mest vidunderlige og bløde fibre i bundter og kegler og nøgler. Åhh at være forelsket i mere end een ad gange kan udløse den største fortvivlelse for hvilken skal man vælge? Den sikre eller den udfordrende? Den varme eller den mere kølige af slagsen, den frække eller den bly?  Alle er de lige til at kramme ind til sig, alle de smukke og skønne. Alle byder de sig til med løfter om varme og tryghed alle de vidunderlige..

FARVER;)

butter  thyme-swatch

cinnober2  mandag 016

Jeg faldt og nu venter jeg så på at posten endnu engang banker på min dør. Med forkælelse til mig selv. Til glæde for mig. Fordi jeg har fortjent det.  Fordi jeg er så meget fremad og på vej i..

MIT NYE LIV.

 

 

( ps.. iøvrigt nytter det da heller ikke at jeg sidder her i dette hummer af et værelse og mangler garn vel??? ) NÅ.

14 kommentarer:

 1. Jeg prøver at lade være med at fristes, men følelsen, da vi trykkede send i lørdags og en cykel er på vej, var også skøn.
  Det ser lækkert ud - dit garn :)

  SvarSlet
 2. Hej Henriette
  Det er da fra mig ; ) Jeg ville jo kigge efter en håndmixer her efter Jul og endelig fik jeg mig fik taget sammen. Så tænkte jeg at jeg ville overraske dig lidt. Det er godt at den kan bruges, sådan een kan man jo da ikke undvære.
  Knus fra mig

  SvarSlet
 3. Kære Pernille. Ja det er en herlig følelse den der kommer når man trykker SEND hihi.

  Tak og du må gerne gramse når jeg modtager det ;)

  SvarSlet
 4. Tror du ikke, at det er bedre, at jeg beholder de TRE FLYTTEKASSER med garn, du alligevel har glemt alt om??? ;)
  Det er nogle svært fristende herrer. Spørg bare mig, der har bestilt 2 gange fra Herr Weller alene i januar... Det første var ikke engang leveret, før jeg bestilte mere :)

  Men man skulle jo nødig komme til at fryse, og garn isolerer så godt...

  KH Karina

  SvarSlet
 5. KÆRE KÆRE RIkke.

  Ihh altså jeg ER OG BLEV virkelig overrasket og super glad. Du er da en engel :) Jeg MÅ se at få besøgt dig så du kan få et kæmpe kram. Tusind tak og ha' nu en rigtig god dag søde.

  Kh Henriette ;))

  SvarSlet
 6. Hihiihi Frau P.

  NEJ du må ikke ;)) Jeg savner mit lager, så nu må jeg jo opbygge et ekstra her *fnis*

  Ja ham Weller er altså en værre en. Mon Herrn Putz ved at du har trykket send igen??

  Knus og på gensyn snart
  Henriette :)))

  SvarSlet
 7. Din røver du er selv en fristerinne som lurer andre inn på disse nettsidene ;)). Ha ha, men jeg har klart å motstå å kjøpe noe, foreløpis, men disse garnene til Slavi frister ja hmmm.... Du ha en helt annen mye mer positiv tone i innleggene dine om dagen, jeg tror faktisk at du begynner å få det bedre med deg selv. Har jeg rett??
  Mange knus og klem fra Kristin
  Man

  SvarSlet
 8. Kære Kristin, JA du har ret :)) Jeg er virkelig på rette vej og har det generelt godt hver dag. Jeg har arbejdet hårdt og målrettet på ikke at lade mig ødelægge endnu mere af min eks. Det får han simpelthen ikke lov til.

  He he jeg elsker at friste * fnis* og ja Slavi har de skønneste garner ;)

  Mange mange knus og kram til dig
  Henriette

  SvarSlet
 9. Uha - mangle garn? Skrækkelig tanke!
  Jeg har lagt mange, mange ting i kurven hos hr. Weller, og taget dem ud igen.
  Suk.
  Men jeg er også vældig glad for alt det garn jeg allerede har!
  Tillykke med håndmixeren.

  SvarSlet
 10. You are most welcome ; )Jeg er da alene på fredag til lidt X-factor..efter 19 er der 50% roligere sådan ca., for der er den lille bamse gået i seng ; )Ej, ved egentlig ikke om Preben er smuttet, men du er velkommen..always ; )
  Kram

  SvarSlet
 11. Ja, må jo også medgive, at du virker glad og ovenpå og det virker som om du kan nogle flere ting. Det er virkelig dejligt at læse...

  SvarSlet
 12. Christunte :-))

  Jeg venter nu bare på enten at få en bekræftelse på at jeg har bestilt OG betalt, eller også at det er afsendt.. Syntes det er lidt underligt at man ikke høre noget som helst!

  Det garn jeg allerede har er jo slet ikke hos mig, så jeg må ha noget andet at kramme hehe..

  Mange knus og god dag
  Henriette :))

  SvarSlet
 13. Kære Rikke, jeg sender dig lige en besked og ja.. jeg har det meget bedre, men slider også for at have det sådan :))

  Rigtig god dag og knus
  Henriette

  SvarSlet
 14. Man bliver IKKE snydt hos hr. Weller. Bare vent og se - du skal også nok få dine mails efterhånden, det går bare ikke superhurtigt.

  SvarSlet