07 februar 2011

Retfærdighedsvis..

 

 

… skal I da ikke snydes for beviser på, at jeg rent faktisk FÅR strikket noget.  Nu har jeg jo luftet lidt om de netkøb jeg har foretaget i går, og trods det at jeg i sidste uge ikke var meget hjemme, så er strikketøjet ikke glemt.

 

07022011241_resize

 

Jeg mangler nu kun ærmernes nederste del, de skal også lige have et mønster strikket på. Og halsen skal lukkes pænt af. Det bliver en super dejlig sweater har jeg allerede mærket, og når den er vasket bliver den også super blød. Det er en stramtsiddende model og godt for det, for jeg bliver ved med at tabe mig. Faktisk er det ikke så godt og typisk mig. Altid det der enten/eller aspekt der bestemmer. Enten er jeg overvægtig, eller også mister jeg appetitten og mister alle de bløde kvindelige kurver. Det er skønt at være slank og jeg nyder det bestemt. Håber bare ikke det bliver værre. Vil ikke være bony og rynket på røven. SÅ er det sagt ;)

 

Som tagmedoveralt projekt er der en tynd poncho. Min første såmænd og jeg tror den bliver lækker. Har prøvet modellen i butikken og jeg faldt pladask for den. Den er perfekt til at have på indendørs som rygvarmer og hyggesag. Garnet er fra Järbo. To tråde helt tynd og meget blød uld fra vores naboland.

 

07022011239_resize

 

Jeg har jo masser af planer som altid for hvad jeg vil i gang med, men som altid OGSÅ.. så bliver jeg helt rundtosset når jeg er færdig med et projekt og skal til at vælge. DET er faktisk det sværeste. Derfor venter der nu endnu en omgang bladren i skønne bøger, klikken på Ravelry og i blogland og gennemsyn af opskrifterne i mapperne.

 

Det er nu ik så ringe endda :)

15 kommentarer:

 1. Sikke dejlige projekter, du har gang i - tænker også lidt i at lave noget hvidt/gråt noget af en eller anden slags :-)

  Havde aldrig troet, jeg skulle høre nogen klage over at de taber sig - men det kan selvfølgelig også blive for meget af det gode ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor ser det spændende ud - både det ene og det andet.
  Järbo-garnet ser næsten spiseligt ud. Hvilke farvenumre har du valgt? Har du købt det som eentrådet og så selv vundet det op til totrådet eller har du købt det totrådede?

  SvarSlet
 3. Hihi Strikkeheks. Nej jeg er også ok med at være slank, men jeg syntes rigtige kvinder er kvinder med kvindelige former :))

  Tak for din hilsen :))

  SvarSlet
 4. Hej Ann.

  Jamen jeg siger dig.. det er så super blødt. Og jeg har købt eentrådet, og så strikker jeg bare med tråden både indefra og udefra nøglet.
  Farvenumrene er:

  9102
  9103
  9104

  Alle er de grå

  Tak for din hilsen Ann ;)

  SvarSlet
 5. Altså det siger jeg dig Henriette, tusind tak for svar - og hurtigt svar. Jeg er allerede igang med at finde steder at købe det........

  SvarSlet
 6. Jamen jeg var her jo endnu, så selvfølgelig :))

  GLæder mig til at se hvad du finder på. Ellers har vi masser af det i den butik hvor jeg arbejder..

  Sig til og så kan jeg sende det til dig.

  SvarSlet
 7. Nå, for pokker. Hvad er det for en butik?
  Jeg har rodet rundt og har endelig fundet et sted i Danmark, der forhandler det.....til 40 kr pr 100 gr.
  Det lyder billigt.

  SvarSlet
 8. Skønt garn - selvfølgelig skal du da forkæle dig selv med garn ;) Knus og god aften :)

  SvarSlet
 9. Fin bluse du laver, ponchoen glæder jeg mig til at se ;-) Garnet ser så fint og blødt ud. Den manglende appetit må du gerne sende mod mig ;-)

  SvarSlet
 10. Uha det ser ud til at være lækre garner og lækre projekter.
  Jeg deler også gerne et par kilo ud, også dem fra rø...
  Nyd det så længe det varer - men spis fornuftigt ;o)
  Knus til dig fra mig

  SvarSlet
 11. Hej igen Ann.

  Har du fundet garnet? Vi har det som sagt i butikken her i Vanløse, men jeg kan se at prisen ikke kan gøres billigere end den du har fundet på nettet, for der kommer jo også forsendelse på.

  Fortsat god jagt ;))
  Knus Henriette

  SvarSlet
 12. Kære Anette, ja ik.. Sådan har jeg det bare også :))

  Rigtig god dag og mange knus
  Henriette

  SvarSlet
 13. Kære strikkefugl.

  Jeg er jo også ved at færdiggøre min sweater, så ponchoen deler opmærksomheden med den, men det skal nok blive godt og nåes inden sommer hihi.

  Kh Henriette :)))

  SvarSlet
 14. Kære Kirsten, ja det er nemlig det der er problemet.. Jeg har ikke lyst eller motivation til at gøre noget ud af min kost, og jeg ved den er gal, men håber at det kommer igen, når jeg får et ordentligt køkken med ovn og plads.

  Tak for din hilsen og mange knus
  Henriette :))

  SvarSlet
 15. Jeg skrev til din chef og fik en pris på 49 kr, og så må jeg indrømme, at jeg jo valgte det sted, hvor jeg kunne få det til 40 kr og idag har jeg så modtaget det skønne, skønne garn - 200 g af hver af de tre grå farver :-)))
  Tak for inspirationen!

  SvarSlet