13 februar 2011

Det går jo godt MEN.. jeg savner altså helt vildt:

 

 

Når jeg sådan læser med i blogland fortælles der om stort og småt fra dagliglivet, og jeg holder af at inspireres og følge med. Ind i mellem får jeg dog den ondeste følelse af savn efter mine egne ting. Dem der jo står opmagasineret hos Frau Putz..  I dag kom jeg forbi hende her, og hun deltager i en blogleg der lige fik mig til at savne igen.. Med sine smukke hverdagsbilleder og billeder af samlinger fra hjemmet, kom der et sug i maven efter den faste trygge base jeg venter på at få i mit liv igen. Stedet hvor jeg føler mig hjemme, hvor jeg har mine ting omkring mig i samlinger og stilleben, med farver og former der giver mig glæde.

 

Så tilgiv mig lige når jeg nu forfalder til nostalgi og finder billeder frem fra gemmerne. Billeder af det jeg savner, og som jeg glæder mig sådan til at få tilbage, pakke ud og sætte på plads. Det gælder både indenfor og ude. Levende væsener og døde ting. Alt sammen det der udgør MIG, Henriette i det nye liv.  Og NEJ, jeg er ikke nostalgisk over det liv jeg ikke længere lever med eksen, det er ikke det jeg tænker på her, det handler om trangen til at dekorere, nyde det smukke i det enkle, eller frydes over frodigheden ved samling i flok. Muligheden for kreativ udfoldelse på andre måder end med strikketøjet.

 

Savn

savn2

savn3

Savn4

Savner1

 

 

Der er meget at glæde sig til om lidt, men lige nu syntes jeg det er lidt belastende at mangle mit liv. Og så alligevel.. jeg er da meget god til at glædes over de små ting også her på krisehjemmet ik.. :)

6 kommentarer:

 1. Hvis din Rødbede Aurikkel er gået til får du en ny af mig :-)
  Knus.

  SvarSlet
 2. Mener du det Margith?? Åhh hvor dejligt, jeg har været glad for den, selvom den endnu ikke har blomstret. Tænker at den har skullet finde sig til rette, så jeg har været vildt spændt på dette års forår. Men TUSIND tak, det skal jeg huske når jeg får mine planter flyttet til det næste sted jeg skal bo:))

  Du er en engel..:)

  Knus

  SvarSlet
 3. Du er helt bestemt formidabel til at se det glædelige og smukke omkring dig, til trods for at omgivelserne kan være fuldkommen trøstesløse i andres øjne - som f.eks. på Psyk.

  SvarSlet
 4. Kan sagtens følge dig i dine savn - det kommer igen - når basen er der :)og godt at vide de stadig findes i dit liv selvom de for en tid ikke lige er tilgængelige

  SvarSlet
 5. Tak Tante :) Gør mit bedste ihvertfald.
  Knus

  SvarSlet
 6. Kære Runa.
  Ja det er trods alt godt at vide at jeg ikke har mistet det hele. Ku have været værre, feks som ved en brand eller noget. ;))

  Knuus

  SvarSlet