10 februar 2011

Ja ok..

.. træerne vokser ikke ind i himlen.

 

 

 

28112010066_resize

 

Er det ikke sådan det lyder? Ordsproget fra en eller anden klogeåge. Om det der med at alt har en grænse og intet er stationært, og så skal man altså heller ikke være mere svævende over jorden , og klap lige hesten og skru ned for ambitionerne..   Møgordsprog!

 

 

Jeg har været nødt til at skubbe min daglige mødetid i butikken en time frem. Lyder måske banalt og som noget der helt ligegyldigt, men for mig er det en vigtig ting. Det der med at kunne møde hver dag til tiden, og stabilt. VIL så gerne kunne og elsker at tage afsted, men nu jeg jo selvfølgelig blevet sendt på pension af netop samme årsag ( blandt andet..), så måske jeg lige skulle klappe hesten og lade være med at stille så store forventinger til mig selv.

 

Den første uge gik forrygende og med succes, men siden er jeg bare blevet mere og mere træt og har fået nærmest kronisk ondt i maven, og jeg KAN bare ikke fungere før senere på dagen. Accept af tingenes tilstand gør livet lettere, men helt ærligt for pokker da.. det gør mig sur. Nu møder jeg så istedet kl 11 og så tager vi den derfra for jeg vil ikke GIVE OP. Vil ikke tilbage til hullet og sidde dag ud og dag ind.  Heldigvis er netop min situation jo den der gør at jeg har helt frie hænder til at komme og gå som jeg nu magter.

 

 

Det er da mageløst :-))

 

 

SAM_0002_resize

Her er jeg fanget i sidste uge i fuld fart og med et udseende som en total nørd. Sjovt at se sig selv udefra, og jeg tænker at jeg dropper stilen med knold i nakken *fnis*  ..

 

SAM_0003_resize

9 kommentarer:

 1. Det er mageløst og fortjent. Sådan er det. Det der knold i nakken koncept er nu godt nok ;o)

  SvarSlet
 2. Jeg synes også, at knold i nakken er fint! (har det også hver dag - dog ikke fint sat, men blot rodet rundt om en elastik - nogle gange stritter det i alle retninger).

  Tillykke! Hvor er det godt, at du mærker efter din mavefornemmelse og handler derefter! Lige til bogen!! Én af de rigtig vigtige at få skrevet :)

  Er du afsted hver dag? Der ser dejligt ud og som du siger: god stemning og accept af den du er.

  Knus

  SvarSlet
 3. Ja gamle ordsprg - hvad kan vi bruge dem til ?
  "Flyv ikke højere end vingere bær" så hvis noget går "galt" eller ikke lige som vi forventede - kan vi jo hurtig få, at vide: "Hvad sagde jeg"! det kan vi kun bruge til, at slå os selv oven i hovedet med - ikke noget anderkendelse på, at vi forsøgte, turde, håbede.Fint og rigtig du finder ud af hvad der virker bedst for DIG - ikke noget nederlag - blot en konstatering, at der er noget der rettes til - et skulderklap til dig :-)netop accept og accept af en selv og hvad der fungere - super - ha en dejlig dag:-))

  SvarSlet
 4. Hvor er det dejlig læsning... :o)
  Mærke efter-anerkende-ændre... :o)
  Og hvor må det være dejligt at have fundet et sådan sted...det drømmer jeg om, når min pension engang er gået igennem... :o)
  Knuss og tanker ... :o)

  SvarSlet
 5. Den der knold... Den er sq fin-fin, synes jeg. Ikke spor nørdet ;)
  - og det er vel bedre, at du er i butikken når du kan end slet ikke. Stop med at slå dig selv i hovedet, men klap i stedet let oven på knolden og se lige på, hvor langt du er nået!
  ~ Karina

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er sejt at du rent faktisk kommer ud af døren og hen til butikken. Om du så klokken ti eller elleve, det er ikke så vigtigt. Vigtigere er det, at du mærker efter og får noget godt ud af det.

  Knus :)

  SvarSlet
 7. Ja, jeg arbejder virkelig på at kunne få hår nok til en knold...men selvfølgelig, jeg er jo mormor..det ser nu ikke dumt ud på dig! Kender det med ikke at kunne fungere tidligt på dagen, det er da skisme godt, du bare kan ændre det. kh

  SvarSlet
 8. Du glemte den der med at sætte tæring efter næring ;-)...........kender det selv alt for godt. Det er sjovere, jo mere "normal" man kan føle sig............ØV, men det blir godt, Henriette. Det kan jeg høre.
  Chic knold. Den kan du sagtens bære.

  SvarSlet
 9. Flot ! Det er da flot at du ændre på det der ikke funker !
  Og du ser altså skøn ud med knold :-)
  Du skriver en mail, hvis du stadig har lyst til fugle, ikk :-)

  SvarSlet