24 marts 2011

Stedet at hvile

 

 

 

Her prøver jeg af al magt, at slippe tankerne og ikke maskerne ;-)

 

Jeg føler mig godt tilpas fordi jeg har det jeg skal bruge lige ved hånden, og tv’et med kanaler der virker i tilpas afstand fra sofaen.  Der er heldigvis længe til søndag, og jeg har taget fri i morgen, så eneste punkt for mig, bliver at få kroppens indre i ro. Laaaangsomt.

 

4 kommentarer:

 1. Eeiii - hvor er det skønt du sådan har fået "ferie lejlighed" :) - håber den psykiskestress lægger og du kan nyde noget "rekreation".

  Uha, teens. Jeg indrømmer højt og gerne at det var en stor lettelse da mine 2 ældste flyttede hjemmefra indenfor 2 mdr. Folk siger, nej det mener du ikke, og der bliver så stille, og videre i den duer.
  Nej, banegårds fornemmelsen forsvandt med dem - ikke noget der længere skal tages stilling til i tide, og ikke mindst utide, svares på, besluttes, diskuteres.
  Så du har min fulde sympati, også på det område ;).
  God "ferie".

  SvarSlet
 2. Dejligt nørklehjørne du har fået indrettet - nyd de sidste dage og lad hvilen falde på.
  Knus og rigtig dejlig weekend til dig og sønnen

  SvarSlet
 3. Dejligt at læse at du har lært at lytte til dit indre og gå langsomt til værks Henriette, dejlig lille gris på kassen der.
  I kærlige tanker, god weekend.

  SvarSlet
 4. Kære alle tre :)

  Jeg nyder hjørnet og tiden indtil jeg skal hjem igen. Tak for jeres hilsener og ja Michael... den lille gris er super sød.

  God lørdag og kh
  Henriette ;))

  SvarSlet