19 marts 2011

Stolen duer igen..

 

 

 

.. nogenlunde ihvertfald.

 

Rigtigt mange strikkere har efterhånden taget Ikea’s hyggestol til sig, som favoritten når der skal slappes af. Jeg selv har haft min i seks år og jeg er stadigt vild med den. Det fede er jo som bekendt at man kan skifte betrækket på den efter humør og årstid. Lige nu er min dog noget handicappet fordi Rasmus har lånt puderne og det hvide betræk befinder sig ( vistnok ) i Rødovre. I dag midt i vasketøjsseancen, tog fanden ved mig og jeg VILLE bare ha’ min plads tilbage, så jeg har givet den en overhaling og med den også “tædstikæsken” jeg bor i.

 

Mange mange ting er proppet ind i skabet som hænger i Rasmus’ værelse, og alt hvad jeg kunne finde frem af puder og tæpper blev brugt til at gøre stolen brugbar igen, og lad mig sige det sådan:

 

# 1

Den er til at sidde i nu, men ABSOLUT ikke den bløde stol jeg kender og er vant til!

#2

Altid rart med en bunke oversize puslebrikker til brug for siddeunderlag og “bordplade” på puffen ;)

#3

Nu har jeg en siddeplads med direkte udsigt ud af vinduet, men kan man se at jeg har ryddet op???  ( og kan man iøvrigt se ud af vinduet, der er upudseligt?? )

#4

NEJ, det kan man ikke. Om jeg begriber hvor det hele har gemt sig henne, for sad jeg ikke lige i går og råbte op om Simple Living??  ( eller var det i forgårs?? ) !

#5

Jeg er og bliver en hyggefis der ikke kan begrænse sig.

#6

I min erkendelse af, at jeg nok kommer til at bo her sommeren over, er jeg nu begyndt at få det lidt småskidt over det på en helt anden front. For hvad så med Die Putzen’s velvillighed? Jeg mener.. det er jo deres udestue, kælder og hvor ellers, det går ud over. Jeg stresses lidt og ved ikke lige hvordan den skal skrues.

#7

MEN hormonella er lige nu i godt humør igen. Nyd det mens I kan, for måske allerede det næste indlæg igen er præget af tudekiks og flæberier over min hårde skæbne ;-)

 

Her er hvad der er af nye billeder fra tændstikæsken :

 

Og nej… jeg har stadigt ingen thekande hvilket er vildt morsomt, men så er det da godt jeg kan stoppe den ud med..

 

 

GARN..   *fnis*

 

Nu kan jeg med god samvittighed bruge resten af dagen på at øve disse her. Indtil videre er de to første IKKE som de skal være og jeg kan ved gud ikke finde fejlen, men jeg skal nok knække koden. Jeg vil nemlig ha mig et tæppe af hexagoner. Hende her er en stor inspiration. Og her kan I se hvordan man kan få dem til at blomstre så smukt.  Feks er denne her sindssygt smuk syntes jeg:

 

4406835304_69aef474b7_z

Der er nok at lade sig friste af. Overalt i space. Sikke en verden der åbner sig. Når man klikker.

5 kommentarer:

 1. Din celle ser nu meget dejlig ud !
  Jeg glæder mig til at se dig i morgen og husk, du må gerne tude her hos mig :-)
  Og tag endelig dine skønne nørklerier med, så jeg kan gramse :-)

  SvarSlet
 2. Jeg forstår godt din frustation...men du har nu alligevel blik for at få det til at se hyggeligt ud... :o)

  SvarSlet
 3. Der ser skønt ud hos dig - og det uanset at pladsen er trang. Dejligt du har "fået stolen tilbage" Skønne ting du er i gang med - du er altså super-kreativ Henriette :) Masser af knus

  SvarSlet
 4. Hvor er der dejligt hyggeligt "rodet", det er jo lidt svært at undgå når der ikke er meget plads...Du har da i hvert fald masser af farver i din lille stue...;-D Hav en god aften...

  SvarSlet
 5. Hexagoner er rigtig hyggelige. Hvis du er interesseret i de der african flower hexagons, fandt jeg en fin lille tutorial lige her:
  http://heidibearscreative.blogspot.com/2010/05/african-flower-hexagon-crochet-tutorial.html

  Og helt ærligt, du skal have din stol tilbage med hynder og alting. Så må der findes en anden løsning til Rasmus :)

  SvarSlet