08 marts 2011

Tirsdagsfilm

 

Skal den være romantisk, eller skal jeg tage mig et gensyn med efterårets ( hos mig ihvertfald ) hyggeligste serie fra England. 

Jeg hælder mest til sidstnævnte, men omvendt ved jeg at en af disse to byder på ren tøseromantik og hvilken hæklende kvinde gider ikke sådan en??

 

Der er dog ved det, at jeg nærmest kun lige var færdig med den, da min verden brast så jeg ved faktisk ikke lige om jeg skal tage hul på den..  PÅ DEN anden side..  så skal det minde altså ikke ødelægge en alletiders og ærkebritisk velproduceret og skøn fortælling.

 

Beslutningen er taget.

 

Jeg tager en hurtig beslutning i tråd med det, der ellers foregår i mit nye liv. UD med de gamle og ubehaglige minder, og IND med det der gør mig glad og giver mig en god fornemmelse. IND med det der betyder noget i mit liv, nemlig trygheden, hyggen, det rolige tempo og det JEG kan lide at bruge tid på, og som har fulgt mig i hele mit voksne liv.

Begejstringe for det britiske har overvundet de amerikanske flødeskumshistorier. Jeg tager et smut eller tre til the KINGDOM.  Hækletøjet tager jeg selvfølgelig med :-))

3 kommentarer:

  1. Jep, ind med det glade og positive, ud med det negative og sure...God fornøjelse...;-D

    SvarSlet
  2. Under the Tuscan sun, er en fin lille film, der også står på min hylde. Ind med det nye :o)

    SvarSlet
  3. Du er altså nået vildt langt... jeg nåede lige at blinke. Glæder mig til at se dig promenere resultatet :)

    SvarSlet