19 april 2011

Min påskegave AKA Operation Påskeglad

 

Jeg har modtaget min påskegave i lørdags.  Posten bankede forsigtigt på døren lørdag formiddag, og da jeg åbnede døren stod der en ung fyr med et bredt grin. I hænderne holdt han så forsigtigt som var det ukogte æg, den fineste pakke.

 

Æsken er pakket ind i papir som lige præcis har min ynglingsfarve. Den lysegrønne..  Forårets farve. Både øverst og på siderne er der sat mærkat på med logoet fra Operation Påskeglad, en ide jeg ærgrer mig over at jeg ikke selv fik sat på den pakke jeg har afsendt..

 

I æsken ligger der en masse fine ting og jeg er intet mindre end både overvældet og rørt over den tid og energi der er lagt i gaven.

påske'11

En tændstikæske pyntet med en glad lille bi. Små mærker til at sætte på fremtidige fødselsdagsgaver, i alle mulige forårsfarver og i facon som blomster. En fantastisk mængde påskeæg klippet i karton og pyntet i alskens smukke papirer og silkebånd så de kan hænges op. De bliver den første påskepynt jeg har og kan gemme til mit fremtidige hjem. Foruden disse hjemmelavede og smukke påsketing ligger der også chokolade og en hilsen til mig.

 

TUSIND TAK til påskeharen i form af en kvinde jeg slet ikke kender og som jeg heller ikke lige kan gennemskue om har en blog jeg kan besøge.

 

 

******

Kære Silla fra postnummer 7570,  du skal vide at jeg virkeligt glæder mig over din gave. Med sirlig håndskift har du skrevet, og selvom jeg har lært og skriver skråskift selv, så kan jeg simpelthen ikke læse hele afsenderadressen ;)  Så derfor takker jeg dig ad denne vej.

Kærlig hilsen Henriette

*******

 

Og jeg selv.. ja jeg har også selv afsendt min gave til en modtager her på Sjælland. Jeg har haft den færdig og liggende længe, men har igen og igen glemt at tage den med til posthuset. Endeligt i går kom den afsted, og den flinke postdame lovede mig højt og helligt at den nok skal nå frem, ( jeg har sørget for at betale for den hurtigste fragt man kan). I tråd med mit forrige indlæg kan jeg så tilføje endnu et par kiksere til listen af stressrelaterede hændelser.

 

Jeg har SÅGU da glemt at forevige min pakke inden jeg sendte den!!!!  Så jeg kan desværre ikke fremvise nogen pakke her i år. Men fin var den. Og så håber jeg bare at modtageren bliver glad for den. På trods af at  jeg ikke har magtet at være kreativ og frembringe krationer fra egen hånd. Men jeg lover at den alligevel bringer påsken frem til modtageren :-)

I går var også dagen, hvor jeg tabte et af de nøgler garn jeg lige har hentet hos Slavi!  Med andre ord har jeg bogstaveligt smidt guld på gaden..  Et nøgle Malabrigo Lace ligger et eller andet sted i København, og jeg håber ved gud, at den der finder det og samler det op må genkende kvaliteten og fornøjelsesværdien i det.

5 kommentarer:

 1. Sødeste søde Henriette, jeg skal med den største glæde koble din bevidsthed på Silla, for hun er et af mine yndlingsmennesker herude i den virkelig verden.

  Hun er SÅ smuk på alle mulige måder og yderst betænksom og så er hun, som du ser, helt vildt kreativ. Om ikke så længe skal jeg drikke kaffe med hende (og min søster) og så får vi islandske pandekager, som er Sillas specialitet. Hun er den rene pandekageekspert, du. MUMS, som vi elsker dem! ;-D

  Hun bor lige her http://elfepigen.blogspot.com/

  Kys til dig, med ønsket om en rigtig god dag :-)

  SvarSlet
 2. Sikke dog en fantastisk påskegave du har fået ;-) kan godt forstå den varmede dit hjerte... og dejligt for dig, at du lige fik sat navn og billede på denne dejlige kvinde... ;-)

  Rigtig god påske til dig og dine...

  SvarSlet
 3. Kære Henriette
  Her bankede posten også på og overrakte den smukkeste æske fra dig.
  Jeg har hængt de fine æg på en nyudsprungen buket bøgegrene og nydt chokoladen i solen i dag sammen med mine unger. De søde bastblomster pynter på spisebordet :-)
  Pakken vakte stor lykke her, kan du tro!!! Tusind tak for at have bidraget til at min påske i år bliver endnu mere dejlig :-)
  Mange hilsener fra
  Camilla

  SvarSlet
 4. Kæreste Henriette ;)
  Hvor er jeg glad for at høre at den lille gave giver dig glæde ;) det giver mig glæde i sådan en grad;)
  Rigtig, rigtig god påske til dig og dine.

  Mange knus og kram herfra

  ps: det er lidt pudsigt med navnet på din blog,da jeg oprettede min så tænkte jeg på: Mit nye liv:) dog i andet sammenhæng en du gør.

  Endnuflere knus til dig herfra

  SvarSlet
 5. Det må være en påskehare, der virkelig holder af dig :)

  Påskehilsen

  Henning
  Københavns spisesteder
  http://københavnspisesteder.dk/

  SvarSlet