31 maj 2011

NØD ballon..

 

 

… eller hedder det det??

 

NÅ, men jeg fik mit møde i dag og jeg skal nok følge op på det. I morgen..

 

Lige nu er der nemlig et mere presserende problem, jeg er nødt til at formidle her. Jeg har i dag uden at jeg aner, hvordan eller hvorfor eller hvornår, mistet alle mine telefonnumre på min mobil!!  Det er mig en gåde hvad der er hændt, og jeg har ellers jævnligt opdateret alt til mit simkort, men VÆK er de. Intet er tilbage heller ikke mine sms beskeder.

 

Det betyder at jeg ikke kan komme i kontakt med nogen som helst!  Ret så frygteligt og katastrofalt vil alle nok være enige med mig i. Jeg kan kun eet nummer i hovedet og det er mine forældres. Ikke engang mit eget husker jeg helt nøjagtigt. Jeg mener… Hvad pokker gør man så?? Jeg veeeed godt at det er fornuftigt at skrive alle numrene ned på papir et sted, men det har jeg altså ikke fået gjort endnu, og i mellemtiden er længden af min telefonbog blevet temmeligt omfattende.

 

Derfor kære

VENNER

FAMILIE

BLOGVENNER OG BEKENDTE

OG alle mulige andre jeg ikke kan komme i tanke om lige her og nu..

 

Hvis I har MIT mobil nummer, og stadigt gerne vil være i kontakt med mig, gider I så liiige sende mig enten en mail, eller en sms med jeres nummer til mig??

 

Jeg efterlyser også på Facebook. Gud ske lov for den mulighed også.

 

JEG FØLER MIG NØGEN!

2 kommentarer:

 1. Åh ja det kender jeg så godt, for ikke så længe siden havde jeg pludselig kun 4 numre i min tlf alle navne begyndende med a alt andet var pist væk. jeg ved ikke hvorfor men jeg slukker aldrig min tlf, så i et desperat forsøg slukkede jeg den og tændte igen og wupti alle numre var der igen ... pyha ... der svedte ejg godt nok lige engang ;o)

  Håber du får det meste tilbage.

  SvarSlet
 2. Godmorgen Helle.

  Den mulighed har jeg slet ikke overvejet. Det vil jeg da prøve lige med det vuns, for jeg glemmer nemlig også at slukke regelmæssigt. Ved godt at det er vigtigt for at få nye opdateringer på .

  Mange tak for tippet og rigtig god dag
  Knus Henriette :)))

  SvarSlet