01 juni 2011

Sikke en tirsdag.

 

 

Jo altså det begyndte jo med den dersens mail fra Rasmus’ sagsbehandler. Og min noget manglende tiltro til damen fra hjemløseenheden, der havde brændt mig af hele fire gange i træk, fortsatte så med mobilens mystiske dumpning af hele mit telefonregister og alle sms’erne. Så var der pause fra balladerne med et par timer, hvor jeg forsøgte at stresse af med lidt fysisk aktivitet og udafhuset oplevelser. Derefter fik jeg handlet lidt ind, og kom hjem for så at opdage, at jeg havde glemt det vigtigste indkøb, nemlig den medicin jeg får mod depressionens mørke, OG som jeg løb tør for allerede i sidste uge ( da jeg ikke havde nok penge tilbage til at købe nyt for, sidst på mdr I ved.. ), og dagen endte fuldstændigt forudsigeligt med besøg af moster migræne. 

 

Jeg tror bare jeg vil slå fast, at jeg ikke er særligt kompetent til at håndtere når tingene spidser til, og mange forskellige praktiske ting ikke går som planlagt. Jeg syntes faktisk selv at det er ok, at jeg har har været stresset den senere tid, men også at det ku være fedt at kunne håndtere problemer mere overskudsagtigt.

 

Derfor skal onsdagen om ikke andet tages langsomt. Meget langsomt. Helst skulle hele denne måned gerne være langsom. :) Ikke nogen dårlig beslutning i betragtning af, at det jo forresten er årest første sommermåned der begynder i dag, og den gider jeg altså ikke forsvinder mellem hænderne på mig, som maj lige gjorde. Jojo jeg er dybt utålmodig efter august’s komme, men også bevidst om at foråret var dejligt og kort som altid, ligeså vil sommeren føles hvis ikke jeg mærker hver dag. Efter den lange vinters venten på netop NU, skal NUET nydes så meget som muligt.

 

Hvordan gik det så i går? Med den ene og den anden dame??

 

Dame 1, hende der holder min fremtid i sine hænder, overholdt endeligt sin aftale med mig. Vi talte og planlagde, forhandlede og udøvede kompromiset’s svære kunst. Hun lyttede faktisk fint og deltagende til min enetale om forløbet de senere år, og nuet som er svært. Omvendt var jeg åben for hendes svære dobbeltrolle, som kommunens gatekeeper og samtidigt min fortaler. Det er da helt klar ikke nemt at sidde på den stol, det er jeg helt med på. Resultatet blev sådan rundt regnet, at jeg får lån til indskud, ingen flyttehjælp, MEN tilgengæld vil hun overfor dem HUN skal ha tilsagn fra, tale for at jeg får hjælp til seng/tøjopbevaring, køleskab og første mdr husleje. Derudover er hun gået ind i problemerne med Josefines situation, som hun godt ku se er blevet syltet og sat i viktualiekælderen.. Hun har også frataget mig ansvar og bekymring for betalingsfrister, og andet praktisk i forbindelse med overtagelse af lejemålet.

 

Det gik sgu da meget godt IK ;)

 

Dame 2, hende der holder Rasmus nærmeste fremtid i sine hænder, skrev tilbage hele TO gange sent i går eftermiddags… HUN har det ikke godt, det er helt sikkert, og ja.. jeg ved godt at det ikke er hende personligt, der har ansvaret for de love hun formidler, men som hun selv er klar over, så er det faktisk hende der her har handlet liiiige overilet nok. Hende der ikke heeelt har haft styr på sine informationer, og som ikke liiige har tænkt sig om, da hun mailede mig i går morges. 

Jeg bærer ikke nag, og nu går vi bare videre, for læs her:

*****************

 

Hej Henriette

Rasmus fylder 17 år den 30.12.2011, det er mig der har regnet forkert, han når ikke at blive 18 år inden han bliver færdig på efterskolen.

Henriette, det må du undskylde, jeg havde kalkuleret med at han nåede at fylde 18 år inden skolen slutter, det gør han heldigvis ikke !!! og hvor er jeg glad for det.

Jeg skal nok arbejde videre med bevillingen, og kan se at sagen ikke skal oversendes til ny børnefamilieenhed, vi beholder den her J

Der er ingen ko på isen alligevel, det var en tællefejl fra min side.

Mange hilsener fra XXXX

 

OG HER:

**

Hej Henriette

Hvad er dit tlf. nr. ?

Jeg vil informerer dig om retningslinierne for økonomisk støtte til Rasmus.

Håber ikke jeg ødelagde din dag, og håber du fik mailen hurtigt.

Med venlig hilsen

**********

 

Nu skriver jeg lige tilbage til hende om lidt, og så må den være ude af verden. Hun fik faktisk sendt min dag af sporet, men nok om det. MOVING ON..

 

 

Hvis maj var en quickstep, så lad juni og juli være en slowfox :-))

 

 

30052011294

5 kommentarer:

 1. Sikken en omgang.
  Jeg har af tekniske årsager været afskåret fra nettet siden fredag og først lige læst op på dine seneste indlæg.
  Det er noget af en lettelse at få afslutningen med også.
  Henriette, hav en dejlig dag. Jeg glæder mig til at se dig :)
  Knus.

  SvarSlet
 2. Åh det var sørme gode nyheder...
  Jeg håber din dag i dag bliver dejlig, rolig og overskuelig :-)
  Knus til dig fra Helle

  SvarSlet
 3. Hvor er det dejligt at læse :), tænk hvad en bette tællefejl på 1 år kan gøre :O
  Nyd sommeren laaaangsomt - jeg vil joine dig og gøre det samme.

  SvarSlet
 4. Vi er er jo nogle (altså bare mig), der læser til socialrådgivere... Ligenu er jeg i praktik i Child Safety. Nogle dage sidder mine kollegaer der til kl. 22 om aftenen og laver det stykke arbejde, som gør, at børn er i sikkerhed. Det gør de, samtidig med, at de får det ene verbale overfald efter det andet fra vrede forældre og det ene dunk oven i hovedet efter det andet fra 'toppen'. Det er ikke nemt at være socialrådgiver. Men det er fandme heller ikke nemt at være afhængig af en socialrådgiver. I know that too.

  SvarSlet
 5. Hov - anonym det er altså mig, dragonfly.

  SvarSlet