19 maj 2011

Ro på :-)

 

Trods mit jublende indre, kan jeg godt mærke at jeg har brug for ro på nu. Sidste uge lå jeg brak efter Fyns-eventyret, og denne uge er allerede nået til torsdag UDEN, at jeg har fået gjort det jeg skulle fra sidste og forrige uge.

Jeg taler selvfølgelig om de kedelige huslige gerninger, som IKKE fjerner sig selv, men som faktisk kan stresse ret så meget, når de hober sig op på meget lidt plads. Her er vasketøj for 14 dage, en reol med tøj der ligner et bombenedslag, og i går tog jeg en opvask der voksede ud over kanten af vasken og nærmest ned på gulvet. Sjovt som den formerer sig ik.. Især efter en uge, hvor jeg ikke har haft nogle kræfter, er det som om den er i familie med de berømte rotter. Her trænger til støvsugning og gulvvask, oprydning af almindeligt kaos og sortering af stort og småt.

Derfor er det i den grad dejligt, at jeg i dag INTET skal udenfor huset. Jeg kan blive her hele dagen, nusse rundt, vaske tøj og så gå til møde to etager nede med min hjemløse- kontakt, som skal hjælpe med det praktiske videre de næste mdr.

Ingen tvivl om at dårlige dage, nyheder,oplevelser og nætter trætter enormt, men det gør de gode desværre også i mit tilfælde. Ikke på en ond måde, men det er det der med det sensitive og skrøbelige sind igen. Der skal ikke mange følelsesudsving til før jeg går i knæ, så heldigvis rammer bededagene lige perfekt. Jeg skal ikke på arbejde igen før tirsdag i næste uge, og selvom jeg vildt gerne ville møde på lørdag, så har jeg for det første en lille aftale ( der IKKE stresser eller trætter ), og for det andet lovet mig selv at jeg SKAL huske at passe på mig selv.

Det vil jeg så gøre. I morgen med en langsom byvandring uanset sol eller regn, lørdag med hvad der nu findes på ( igen i et langsomt tempo og med indlagte hvil), og søndag.. tjaaa der gad jeg godt bare sidde og strikke eller hækle hele dagen.

Vi får se hvilke planer jeg er i stand til at føre ud i livet, måske jeg ender med bare at måtte erkende at jeg skal være i ro.

Hvis det er tilfældet har jeg masser der kan glæde mig også i den tilstand:

 

Jeg kan begynde forfra på dette her:

Som I kan se har jeg meget modvilligt flået alle striberne af igen. Ku godt se det aldrig ville blive flot på den anden måde, med skæve huller.

Jeg ku også nørde lidt med bloggen, der skal ha nyt banner og sån..

Jeg ku se at få fjernet Firefox, der for flere uger siden frøs helt og aldeles. Finde ud af hvad det handler om, så jeg kan droppe Chrome, som jeg ikke lige syntes er så fantastisk. Rydde op på harddisken, der også trænger til soignering.

Jeg ku tage fat i den hæklede grønne jakke, jeg nu har fået forslag til hvordan jeg kan redde. Eller strikke blonden færdig på det isblå sjal. Og JA.. Karina, du har helt ret. Den blonde skal ikke have andre farver end isblå :-))  Thank you sweetie.

 

Der er masser af dejlige ting jeg kan foretage mig, uden at blive hverken træt eller mere stresset. Det eneste jeg ikke vil, er fokusere for meget på min utålmodighed over de næste tre mdr, for hvordan er det nu lige det er??

 

LEV I NUET ELLERS FORSVINDER LIVET UDEN DU MÆRKER DET.

Jeg nyder synet af disse hver gang jeg er i forretningen. Smukke smukke hæklepinde der glæder og frister enhver med øje for farver :-)  De små glæder I ved…

4 kommentarer:

 1. Åh, der er så vigtigt, at vi lærer at passe på os selv, vi skal jo helst holde i mange år endnu. I perioder ligner mit hjem også noget, der er løgn; jeg holder stuen pæn, og så er det der, jeg opholder mig, mens jeg lader som om, resten ikke er mit.
  Rigtig god Bededagsferie

  SvarSlet
 2. Lige et kæmpe stort tillykke med lejligheden og ønsket om en god bededagsferie.

  SvarSlet
 3. Kære Lydert, det lyder som er rigtig god løsning du der har fundet på :-))

  I lige måde og tak for din hilsen
  Knuus

  SvarSlet
 4. Kære Fru Westerskov, tusind tak for din hilsen og i lige måde :-))

  Kh Henriette

  SvarSlet