18 maj 2011

Samlet tak til alle

 

 

 

Sikke en oplevelse at åbne for computeren her til aften. Efter en glad dag, med morgenbrød til butikken, besøg hos negledamen og veninden i Vanløse, endte jeg til sidst her på basen igen. Med en MONSTER hovedpine..  Nok en reaktion på en lettere forstyrret nattesøvn, og lige i overkanten af hvad jeg magter af socialt samvær. Så jeg drak vand, tog piller og har siden sovet i næsten tre timer, og nu prøver jeg så lige at se om jeg kan få migrænen til at forsvinde helt i løbet af aftenen.

 

MEN MEN MEN…

 

HOLD da op hvor er det en herlig, skøn, varm, dejlig, og nærende oplevelse at opdage alle jeres fantastiske kommentarer til  mig over min lejlighed. I skal ALLE have en million tak for jeres glæde på mine vegne. Det er helt vildt, at både I “gamle” læsere, men også nye for mig ukendte “faste” læsere har råbt hurra for mit held :))

Jeg kan kun stemme i med at jeg endnu ikke er landet mentalt.

 

Tanker om indretning, forbrug af maling, indtagelse af kælderrummet og altanen summer forbi mine hjerneceller i en rasende fart.  Og nu skal I bare høre noget morsomt..

 

Jeg kan jo overtage den d. 15 august. Det er en mandag og derfor tænker jeg at jeg allerede må få nøglen om fredagen. Gør jeg det ja så får jeg altså overdraget lejemål og nøgle på min..

 

45 års FØDSELSDAG  :-))))

Er det ikke vildt at tænke på??  Det er da den bedste gave jeg ku få og så får jeg da ihvertfald en gave i år. Jeg er er ellevild ved tanken og syntes det er ret morsomt. Som en lille ekstra krølle på mit liv historie, kan jeg fortælle at dengang jeg blev skilt i 2006, der fik jeg de endelige papirer om skilsmissedatoen, som var nøjagtigt den samme dato jeg fik overdraget lejemålet til min nye lejlighed i Lyngby, OG den dato var ironisk nok datoen for min og eksmandens bryllup!!  Altså blev vi gift d. 16 sept, skilt d. 16 sept og jeg ku flytte ind d. 16 sept. Det er sgu da lidt spøjst ik.

 

Nu er der bare tilbage at konstatere at jeg er glad, allerede nu er parat til at pakke hele gøjemøget ned ,og så sidde de næste tre mdr ovenpå den øverste flyttekasse lige foran døren, parat til at tage afsted.

Men det bliver nok lidt trivielt, så jeg må være tålmodig lidt endnu.. Pyhh altså.

 

4 kommentarer:

 1. :) jeg kan næsten se for mig hvor glad du må være ....
  spøjst med datoerne .... håber den fredag i august må blive din lykkedag :)
  og gud Henriette vi er jo lige "gamle" nej lige unge :)
  kram♥

  SvarSlet
 2. Godaften Henriette
  Selv tak. Nyd nu glæden over at så mange tænker på dig og din fremtid.
  Vil stadig følge din blog indtil den store flyttedag..
  God Onsdag aften / RikkeBo

  SvarSlet
 3. Kære Henriette!
  Jeg glæder mig så meget til at følge dig videre med dit projekt "bygge ny rede" :-)) Jeg er en af de faste læsere hos dig, - synes at du er vidunderlig levende og så menneskelig i dine beskrivelser af hverdagen på godt og ondt. Og så er du meget, meget inspirerende i dine kreative projekter. Held og lykke, og ikke mindst et stort tillykke med det nye hjem:-)))

  SvarSlet
 4. Pyyyh - jeg er lige så utålmodig som dig ;-) det er nu lang tid at vente... men der er jo bare så meget godt, at se frem til. Så tiden - håber jeg for dig - kommer til at løbe afsted...

  Er helt vild med det pinke sofabord - er det fra forretningen...?

  SvarSlet