03 juni 2011

Det rette selskab

 

 

Med alt hvad er er hændt den seneste uge, så var dagen i går den helt rette måde at slappe af på. Onsdag tog jeg i butikken over middag, savnede i den grad at være der, og jeg kan bare sige at det var SÅ dejligt at være der igen. I fjorten dage har jeg stort set haft overskud til det, men nu er der heldigvis ved at være udsigt til styr på tingene, så allerede i morgen lørdag er jeg igen at finde med et stort smil omgivet af garn, farver, glade kunder og Sisse. Vi har planlagt at lege med knapper, nogle ideer skal afprøves og det bliver garanteret vildt hyggeligt.

 

Hele onsdag aften var iøvrigt een lang række af timer med vidunderlig ro. Ro i sindet, ro i kroppen, og ro i hjertet. En ret så fed fornemmelse sku’ jeg hilse og sige :)))

 

 

I går fortsatte livets gode sider, for jeg var nemlig inviteret til kreativ dag hos Bettina. En HEL dag på terassen.. jeg siger jer bare..  For pokker det er luksus. Tusind tak til Bettina for invitationen og til husbond i rollen som tjener og kok hihi. Her har vi at gøre med en mand der kender sin plads *fnis*. Uden at kny kan huset genlyde af latter og snik snak om strik, strik og atter strik, imens han sørger for at vi hverken sulter eller tørster til døde. Det er søreme stort syntes jeg.

 

En pause på en times tid på sofaen til mig, sikrede at jeg ikke måtte tage hjem i utide heldigvis. Jeg kan så også godt sige, at da jeg endeligt var hjemme i går aftes var der ikke mere tilbage i mig. Jeg fik strikket et godt stykke på min lilla sag, begyndt på den rette blonde til sjalet med striber, syet knapper i min cardigan med vamsepotientiale, og syltet min filtede trøjes fremtid som taske. Jeg gider den bare ikke. Og ja.. i vante stil ku jeg ikke beslutte hvad jeg ville ha med, så jeg tog nærmest ALT med af igangværende projekter, og det fik Bettinas hårdt prøvede ægtemand til forsigtigt at spørge om jeg mon var inviteret til at overnatte???  HEHE  han er nu sød ;)

 

 

Karinas debut udi taskeflet studeres nøje og beundres for teknik og snilde ;)

 

 

Og i dag? tjaaa idag skal jeg ingenting. Absolut intet. Ikke andet altså end forkæles af min negledame, der skal ha de sidste nyheder samtidigt med at hun sørger for at jeg får pæne hænder.

 

Det kan jeg godt lige holde til.  :-)))

 

3 kommentarer:

 1. Garn gør sjælen godt..
  Og sikke en gave at kunne mødes om det.

  God sommerdag.

  SvarSlet
 2. Tusind tak for i går. Det var dejligt at se dig igen :)

  SvarSlet
 3. Sikke da en hyggelig dag og så ovenikøbet med en opvarter...hvor dejligt...God fredag aften og weekend..;-D

  SvarSlet