19 juni 2011

Sjov og fladmast

 

 

Dagens største hit, var klart Angry birds der fløj om ørene på os. Der var stort set konstant kø og leben omkring de hæklede fuglebolde, og det endda selvom det udelukkende var for sjov. Gratis godt nok, men ingen præmer..  Store som små skød som gale, og der var vist også nogle der reelt ramte de grønne grise så vidt jeg husker hihi.

 

Langs gaden var der underholdning til ungerne som bestod af en herre med en guitar. HAN var også velbesøgt.

 

Min tjans bestod også i at være kreamoster en times tid i workshoppen, hvor man kunne lave sig en hårbøjle eller to.Jeg er generelt ikke den store pædagog, men jeg syntes faktisk jeg klarede det ret dygtigt, og også der var der nærmest kø hele tiden. Vi tog på skift en time ved bordet og børnene.

Jov jov da her sidder jeg. Tror det er min personlige rekord i krea med børn, og jeg er stolt er jeg. Ungerne er dødsøde og lytter opmærksomt til anvisningerne. Og kvikke er de også. Ikke mange minutter gik der, før de havde helt styr på det der med limpistol og hvad har vi.

Det var smadder hyggeligt syntes jeg og jeg nød det hele.

 

Og nu er jeg så fladmast, at jeg ikke engang orker at strikke.  Min krop gør ondt og jeg kommer ihvertfald ikke til at sidde oppe længe i aften. Alt sjov har sin pris :-)

 

 

11 kommentarer:

 1. Hvor ser det skønt ud. Jeg er sikker på at ungerne har elsket dig.
  Pas nu på dig selv og sov godt :)
  Knus

  SvarSlet
 2. Fantastiske billeder ;-) sikke en dag... kan godt forstå du nu er træt... Men hvor herligt, tænk at komme ind for få lavet hårbøjler ;-) hvor godt. Det er et rigtig godt billede af dig og børnene ;-)

  SvarSlet
 3. Det ser totalt hyggeligt ud... :o)
  Godt gået... :o)

  SvarSlet
 4. Sikke en masse lækre billeder, - de oser af farver, liv og kreativitet:-) Og please Henriette, vil du afsløre, hvor jeg evt kan købe garn og opskrift til den hæklede ting du har på... den er jo helt vidunderlig!!!! Mvh Helle

  SvarSlet
 5. At dømme på den lille piges ansigte så har du været en super underviser ;)

  Yt

  SvarSlet
 6. Tak Pernille. Sjovt som jeg føler mig voksen og klog i de små fremmede børns selskab. Helt utrolig fornemmelse :)

  Knus og god mandaaag

  SvarSlet
 7. Kære Kirsten. Ja den ide var populær. Og da det var gratis var det jo også en måde at få flere unger ind med deres garnelskende mødre fnis;)

  Tak og dejlig mandag til dig.
  Knus

  SvarSlet
 8. Tak Pi-Andrea :) det var en dejlig dag.
  Knus og god mandag
  :))

  SvarSlet
 9. Kære Anonym. Tak fordi du kiggede forbi. Og garnet + opskrift kan du jo selvfølgelig købe i butikken hihi :))
  Bare kig forbi så ser vi på det. Det er Sisse der er mester for at hækle den, det rækker mine evner ikke lige til. Eller er det tålmodigheden..

  God dag og måske vi ses derhenne?
  Kh Henriette

  SvarSlet
 10. Kære Kludemutter, hvor er det sødt sagt :) Men jo, hun var så sød og lærenem. Vi hyggede os helt sikkert.

  Kh og dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 11. Tusinde tak, søde Henriette:-)) Desværre bor jeg langt væk(Horsens), ellers tør jeg godt påstå, at jeg allerede havde besøgt butikken de første 100 gange:-) Den ser SÅ spændende ud!! men jeg prøver lige at smutte forbi jeres hjemmeside igen, måske jeg kan finde den der... Tak for svar og mange hilsner fra Helle

  SvarSlet