19 juni 2011

Vanløse på den anden ende 2

 

 

Ja ok… vejret ser ikke just lovende ud., men så er det da godt at vi har pavillioner at stå under, og masser af hjemmestrikkede trøjer i butikken at tage på hihi.

 

Solen skinner ud fra huller i skyerne lige nu, og jeg er er sikker på at det bliver en skæg dag. Sidst jeg deltog i noget lign, er flere år siden. Dengang deltog jeg i “ Mit hjem er mit slot” i Frederiksberg Have. Een ting er sikkert. Der bliver masser af sjov, og mennesker at hilse på. Der bliver godt humør og skønne timer. OG.. så bliver der en udaset, men tilfreds Henriette bagefter.

 

ab288a9d-f020-4f4e-b73b-56af4a7970d3

FOO FIGHTERS

REFSHALEØEN
TIRSDAG D. 21. JUNI 2011 KL. 18:00

Jeg har pakket migrænemedicinen i tasken, for anfaldende kommer som perler på snor uden varsel, men jeg gider ikke lade det spolere mine planer. Ik i dag ihvertfald. Det er slemt nok, at den koncert jeg har glædet mig til de sidste halve år, og som jeg skal til på tirsdag, er i fare for at gå fløjten for mig. En lang aften med høj ( men dog feeeed musik ) kan blive en umulighed for mig, skulle hovedet bestemme sig for at få harddisken til at gå i sort. Hvad værre er, så er det også den aften jeg skal mødes med Klidmosteren for første gang og det er da vildt surt hvis det smutter for os.

 

 

 

Nå, men vi får se. En dag ad gangen som man siger, og nu vil jeg glæde mig over i dag. Og dagens fornøjelser i strikkeuniverset :-)

5 kommentarer:

 1. Skal dagens vejrprognose være positiv, så skrives der tørt på TV2, DMI mener der kan komme en lille smule regn mellem 12-15, men vi er nede i de helt små mm mængder.
  Jeg går ud fra at du allerede bruger ørepropper til sådan en koncert. De kan vel tage toppen af de stressende toner.

  Hav en rigtig god dag Henriette med garn og fuglekast (var det vist) ;0)
  Kramm!

  SvarSlet
 2. Er på vej ud af døre Kari, så tusind tak for den gode prognose:)

  Jo jeg har også orepropper, så dem skal jeg klart have med på tirsdag. Men tak for tippet.

  Rigtig god søndag og knus til dig
  Henriette :-))

  SvarSlet
 3. God fornøjelse i dag - håber det holder tørvejr! Hvor er de sjove de der angry birds i har strikket *GG* Håber du kommer til koncert for det har du glæder dig til i flere måneder! Søndagsknus herfra

  SvarSlet
 4. Lyder som en helt igennem dejlig dag ;-)

  Håber da så meget for dig, at det "dumme" hoved arter sig på tirsdag...

  SvarSlet
 5. Hvor ser det spændende ud! Flotte ringe og brocher du har lavet! (-: Håber du har haft en god dag, og er FRISK til tirsdag! Kram fra Vibeke. (-:

  SvarSlet