20 juli 2011

Rap rap

 

 

Jeg rapper lige lidt. For at fortælle at jeg har fået malet kælderen og er begyndt at flytte ting derned. Uhh det er skønt er det. Lige så stille bliver hjemmets værelse mere åbent og til at ånde i, og jeg nyder at kunne se de daglige små skridt fremad. Alt andet lige er det svært at være småsamler på få kvm, og med mit garn og mine ting ude herfra er der ligesom mere luft at trække ind her.  God motion er det forresten også, for elevatorene er stadigt ikke i orden efter regnen. Så det er op og ned fra tredje, og igennem de OTTE døre der er af hensyn til de små i ejendommen. Pyhh altså..

 

 

Lidt flere huer er lavet, og de er alle hver for sig fine syntes jeg. Et nemt stykke håndarbejde og det rette til at have med sig alle vegne.

Camel bliver jo igen det helt store til efteråret, men jeg syntes alligevel denne farve er lidt fesen til en hue. Tænk sig med den blege kulør vi har her i landet, at gå rundt med den..  Hmmm..

Nå, men nu må det så også være nok med dem. Der er jo grænser for hvor mange huer en kvinde kan have på lager hihi. Min datter nægter at gå med sådan en, men måske min mor vil blive glad for lidt varme ører?? 

4 kommentarer:

 1. puha sikke en masse renderi, men så får du da lidt orden på tingene...Jeg synes det er nogle fine huer du har lavet..;-D

  SvarSlet
 2. Kære Reje, ja det er lidt besværligt, MEN det er jeg ligeglad med for jeg skal jo flytttteeeee ;)

  Tak og rigtig god weekend
  Knus Henriette

  SvarSlet
 3. Er opskriften på de fine huer beskyttet af copyright eller kan du give et hint om hvor den kan findes/købes? sådan en vil jeg nemlig også have....

  hilsen
  Charlotte

  SvarSlet
 4. Hej Anonym. Copyright.. Ik andet end at det er Sisse fra Nørkleriet der sælger opskriften og har lavet denne udgave. Vi åbner igen om en uge og så kan vi sende en til dig hvis du har lyst til det :))

  Bare send mig et par ord om det, så finder vi ud af noget.

  Tak for din kommentar og god weekend
  Henriette .-))

  SvarSlet