22 juli 2011

Se lige ud. Se til højre.. Nå nej

 

 

Jeg sitter fast. Sådan rigtigt fast. Som i at jeg sidder og intet kan andet end at se lige ud. Noget har forstrakt sig ( eller hedder det forstrukket???  BEO? Hvad mener du? ). Højre arm summer alarmerende, og når jeg forsøger at løfte den bliver summen til brølen. Brølende følelsesløshed og varme der spreder sig prikkende helt ned i hånden. At se til højre, venstre og op og ned er helt umuligt.

 

Alt i alt er jeg paralyseret og det er ikke noget der huer mig i denne tid. Ikke engang strikke eller hækle kan jeg. Kan det blive meget værre??

 

Lå ellers i aftes og tænkte, at med den forestående flytning kan I N T E T slå mig ud på humøret. Heller ikke det faktum, at den sidste tids mørke vejr har fået mit system til at gå i efterårsmood, og at bliver det ved på denne måde, når jeg julestemningen allerede i september! 

 

Der under den varme dyne, og med tændte lys kl allerede kl 21, med en god serie på computeren og tanker om kulører i efterårstoner, må jeg have forregnet mig på optimismen og de gode energier. På INTET tidspunkt faldt det mig nemlig ind, at jeg skulle være ude af stand til at røre mig få timer senere. Og er der noget jeg IKKE har tid til nu, så er det da at sidde og bare glo. Glo ud i luften og være tålmodig. Jeg som hader alt der sinker mig.

 

Jeg tror lige jeg vil være lidt muggen over det, og så ser vi om ikke et laaaangt varmt bad kan løsne lidt op for problemet. Jeg skal nemlig videre med det her:

 

Mit hvidmalede kælderrum der minder mig lidt om et svensk træhus. Jeg er jo i fuld sving med at fylde det midlertidigt op med indbo, OG med at male vægge og ting.

 

Jeg har sgu ikke LYST til at være sat ud af spillet. Det jeg har ligesom været længe nok ik.. NÅ!

11 kommentarer:

 1. Øv altså. God bedring med armen.
  Hvor ser dit kælderrum dejligt ud, hvor kan jeg godt forstå at du glæder dig til at flytte ind.

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring!
  Kælderrummet ser helt fantastisk ud....

  SvarSlet
 3. Hej Marianne. Ja det er altså lidt øv. Det er lyst og godt at arbejde i, så jo jo jeg glæder mig :-)))

  SvarSlet
 4. Hej Christunte :)

  Tak og ja, det skal bestemt også bruges som mit kommende værksted. Når jeg skal være grissende og sån hihi.

  SvarSlet
 5. Ævv lyder som et kedeligt hold i nakken....

  Det kælderrum ser godt ud... Men husk at sætte ting højt... Hvis der nu skulle komme vand....

  Rigtig god bedring

  SvarSlet
 6. Kære Tanker.. Jeg har tænkt mig at lægge træpaller på gulvet, og så skal tøj og julepynt fremover IKKE ligge i flyttekasser men i plastik fra Ikea :)

  Be prepared som man siger..

  Tak for påmindelsen og din hilsen :)
  Knus

  SvarSlet
 7. Nåh, din stakkel. Håber på bad og varme omslag. Og sikke et lækkert kælderrum, med mulighed for luft - det er en mangel i vores :)

  SvarSlet
 8. Kære Henriette! Rigtig god, og hurtig bedring!! Sådan noget kommer altid ubelejligt... Jeg har selv haft stor gavn af Ipren, købt i håndkøb. De udvirker, efter min mening, mirakler. mange hilsner helle

  SvarSlet
 9. Åhhh din stakkel, håber varme hjælper. Jeg er ret vild med dit nye kælderrum, husk lige ikke at sætte noget på gulvet, men løfte alting 30 cm op, bare hvis der nu kommer skybrud igen.. :-)
  God bedring og god weekend
  Kh Inge

  SvarSlet
 10. Øv da sikke noget møg, håber du får bugt med det så du kan komme igang igen..fint kælderrum..Klem..

  SvarSlet
 11. God bedring - ja prøv med noget varme. Har du en hvedpude og en mikroovn? Det plejer at gøre underværker når jeg har ondt i leddene. Hvor bliver det godt med dit nye kælderrum. Hvor stort er det? Knus

  SvarSlet