25 juli 2011

Så er det altså at jeg bliver lidt ØV

 

 

Jeg går jo og sparer sammen til en seng. Ikke en hurtig plan, men dog en plan jeg er ret målbevidst omkring. Jeg har besluttet hvilken en det skal være, hvordan og hvorledes, hvor den skal handles og alt det det.

 

8274_top-gentofte5

 

Nu har jeg så fået en mail med besked om, at i DENNE uge, kun i Gentofte og kun for Ikea family medlemmer, kan jeg få min seng hele 1000 kr under normalprisen. Derfor så man mig i fuld firspring og bevæbnet med tålmodighed ( det er trods alt regnvejr og ferietid, hvilket betyder en million grædende småbørn.. ), fedte rundt i det store møbelhus i eftermiddag.

 

En halv time senere ku man så se, hvordan jeg gik nedbøjet hjem igen.

 

Hvorfor?  Jooo ikke fordi der var udsolgt. Ej heller fordi køen var for lang, eller sengen for bred, men simpelthen fordi jeg SKULLE tage den med hjem med det samme!  I sagens natur en umulighed. For det første fordi jeg ikke har træk på bilen, og for det andet fordi jeg ikke har noget sted at gøre af den før d. 15 august. Og at købe den nu, med levering senere var ikke en del af tilbuddet.

 

Så er det altså at jeg bliver skide ærgelig, for 1000 kroner er mange penge for mig, og vel også for de fleste andre, og nu kan jeg så sidde her og vide at når jeg om to uger tager til Ikea på ny, skal investere i en seng der koster ekstra 1000 kr. Ihh guder det er dyrt at være fattig.

 

ØV

12 kommentarer:

 1. Kan den ikke være i dit nye kælderrum - det må da kunne løses.
  Btw - er blevet lidt afhængig af din blog:-)
  Kærlig hilsen Eva

  SvarSlet
 2. Gid jeg havde plads, så kunne du stille den her.

  SvarSlet
 3. altså hvor er det ærgerligt og sikke en dårlig service fra ikeas side:(

  SvarSlet
 4. Kære Henriette

  Først tusind tak for din mail, jeg har holdt 'ferie' fra min inbox pga af stress og har først læst den i dag. Jeg svarer på den i morgen :-)

  Jeg syntes du skal skrive om sengen på FB og spørge om der er nogen der kan hjælpe med transport og opbevaring af den indtil du skal flytte. Lur mig om der ikke er hjælp at hente af den vej ;-)

  Knus fra Malou

  SvarSlet
 5. Lån :
  en bil med træk
  en trailer fra ikea
  og stil den i kælderen
  (jeg er i Bjergskoven i dag senere og har træk...)
  (og det ligger i Hvalsø)kh
  ps jeg har selv sådan en madras...:-)
  måske kan den stå i Bjergskoven.......men jeg har jo overhovedet ikke talt med de unge mennesker. er der osse i morgen (28702655) kh Lavendlen

  SvarSlet
 6. Godmorgen Eva. Tusind tak fordi du følger med hos mig, det glæder mig rigtigt meget:)) OG det er pænt af dig at give dig til kende, det er altid dejligt vide hvem der kigger forbi.

  Det er lidt komisk at jeg ikke selv tænkte på kælderen som en mulighed, for selvfølgelig kan den stå der. Tror også jeg har fået en mulighed for at transportere den dertil. Så alt i alt er det ret fedt nu.

  Rigtig god dag og kh
  Henriette

  SvarSlet
 7. Kære Pernille, jeg tror nu at jeg har fundet en løsning, og ja.. så har jeg jo kælderen hihi, den tænkte jeg slet ikke på :))

  Men tak for din tanke
  Knuus ;)

  SvarSlet
 8. Hej Sonja. Nu har jeg heldigvis og muligvis fundet en løsning, men ja... de er lidt ufleksibelt må man sige.

  Rigtig god dag og tak for kommentaren :)

  SvarSlet
 9. Hej Lavendel. Jeg har skrevet til dig ;))

  SvarSlet
 10. Kære Malou. Det er helt i orden ;)) Jeg tror jeg har fundet en løsning, og ellers er FB en god ide. Tusind tak for forslaget og rigtig god dag.

  Knuuus Henriette:))

  SvarSlet
 11. Hvor er det dejligt at læse, at du nok har fundet en løsning. Det ville da have været for surt, hvis du skulle købe madrassen til 1000 kr. mere.

  Mon kælderen har tendens til fugtopstigning gennem gulvet? - I så fald bør du sætte madrassen på nogle pinde eller sådan noget, så den ikke mugner. Det kan i øvrigt være godt, fugtopstigning eller ej, da selve temperatursvingningerne i gulvet kan være med til at danne kondens inde i pakken.

  Man kan vist godt høre, jeg er blevet husejer, hva'? ;)

  Held og lykke med det!

  SvarSlet
 12. Tjaeh, at det er dyrt at være "fattig" er et relativt syn. Nogen af os her i DK, har hverken madras eller 999,- til at købe en for. Føler mig nu alligevel heldig...

  http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1589573.ece

  SvarSlet