13 juli 2011

Satans osse!

 

 

Så sidder man her og lover det ene og det andet. Bla billeder til bloggen.. Desværre er det et no go i dag, for mit hukommelseskort til kameraet er ..

 

VÆK!

 

Strik klart til at forevige. Kamera frem. Tænd. Og så gør den lille billedmaskine høfligt opmærksom på, at der ikke er noget kort i.

 

Her er det så at jeg igen igen sætter mig, og bare sukker dybt. For er det ikke netop DET jeg er så hamrende træt af. Med al denne flytten rundt. Jo lige netop. Mine ting forsvinder. Bortkommer. Ligger alle mulige og umulige steder, men HVOR?  Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst tog kortet ud for at overføre til computeren. Ej heller HVOR jeg gjorde det. Eller hvad jeg så har gjort af det siden hen. Faktum er bare, at efter en længere periode uden at skyde en eneste lille pipfugl eller noget, så har jeg nu det vildeste behov for at bruge mit kamera. Selvfølgelig. Det er den menneskelige natur, eller i hvertfald min… Hvad jeg ikke kan eller må, det bliver det eneste jeg har lyst til.

 

Normalt er det jo en lettere barnlig opførsel, men lige i dette tilfælde er det ok at flippe lidt, for sådan et kort kan jeg da ikke undvære. Jeg må tilbage til Vanløse for at lede højt og lavt må jeg.

 

ØV.

 

 

3 kommentarer:

  1. Sidder det ikke i din pc? Der plejer jeg altid at glemme det når det ikke sidder i kameraet!

    SvarSlet