28 august 2011

Snapshots fra ugen der gik

 

 

Jeg er mørbanket og helt færdig fysisk. Min egen stædighed er årsagen, og skyldes kun at jeg ikke kan acceptere, at jeg IKKE er flyttemand. Så med en tyk gulvklud som hjælper har jeg skubbet og løftet, aset og maset, OG bandet i min iver efter, at få møbler og flyttekasser derhen hvor jeg vil ha dem. Prisen inkasseres pronto. Jeg har oooonnndt i ryg, arme, hænder og ben, men hva’ faen..  det går jo over og jeg er tilfreds med de små skridt fremad mod en hyggelig bolig.

 

I dag søndag holder jeg nu fri. Jeg skal til kreadag hos Bettina, og DET glæder jeg mig til. Egentlig var jeg indstillet på at det var aflyst, for hendes søde husbond er ramt sygdom, og jeg tænkte at så skulle hun da ikke huse gæster, men sådan spiller klaveret ikke i Frederikssund!  Næhh nej, vi skal bestemt møde op og hygge, så det gør jeg gerne. Om ikke andet for at kramme og støtte hvis der trænges til det.

Med mig tager jeg min grå trøje, der stadigt venter på at blive klippet op, syet og strikket færdigt. Hun har symaskinen klar, og jeg glæder mig til at se hvordan det spænder af :-)  Har jo prøvet at klippe i strik før, og dette er så tykt og filter fint at jeg ikke frygter løbemasker.

 

Glimt fra ugen der gik:

 

Ham er tog plads på mit sidespejl forleden. Så smuk en farve han har ik.. Og aldrig har jeg kørt så forsigtigt fra Ikea og hjem gennem byen...  Han kravlede nemlig videre og henover min frontrude, med benene flagrende i vinden, da jeg satte igang. Ikke på vilkår om han skulle blæses af og køres over på den store vej, og han klarede hele turen hjem uden skader :-)  Sjovt så det ud forresten, for de små tynde ben blæste og følehornene blafrede, men han stod fast gjorde han. Dyreven kan man kalde mig, men aldrig aldrig når det handler om edderkopper!  DE bliver uden anger enten ristet af min elektriske tennisketsjer, eller støvsuget op med hård hånd. OG derefter bliver røret proppet til med køkkenrulle, for de bæster har de med at kravle ud igen. Og går ikke hos mig næh nej ..  Senest i aftes da en af slagsen ( og en større model end jeg lige syntes skal sidde TO cm fra min hovedpude ). UFF altså  jeg hader de bæster, og jeg er SIKKER på at denne har taget turen med hjem fra Die Putzens have…  ja jeg er så.

 

 

 

 

Og ja.. så har jeg altså fået tømt mine kasser og poser for garn. Dokumentation på at jeg IKKE mangler og IKKE skal handle mere foreløbigt. Lige nu er det bare smidt ind i farveorden, men jeg skal ha sorteret og lagt det pænere, når alt andet er på plads. Det fryder mit øje og mit sind, men jeg indrømmer at jeg havde glemt hvad, og hvor meget der lå i kasserne i Hvidovre.. Uha det var som juleaften at pakke det ud igen :-)

 

I går tilbragte jeg formiddagen med at få styr på køkkenskabe og skuffer. Der er ikke lige kræfter til den store omgang maling, så for nu er hylderne belagt med hyldepapir. Det ser fint ud og det lille smalle skab egner sig perfekt til alle glas og krukker med dit og dat. En hylde til the og kaffe. En hylde til div typer af sukker. En hylde til krydderier. En hylde til sennep, olier og dåser osv. En hylde til blandet godterier fra mandler til sylteposer. OG nederst en hylde til bagetilbehør.  Elsker orden og overblik så jeg er tilfreds og glæder mig til at jeg rent faktisk kan LAVE noget med det.. komfuret I ved ;)

 

Hylderne over vasken har jeg dog måttet male. Det var jo et gammelt skab, som maleren af uransagelige grunde IKKE tog med, da køkkenet fik et løft!  Det var rødmalet med fedtede træhylder, men nu er det hvidt og pænt og overskueligt. Lige nu har service pladsen, men alle mine kander skal op og hænge, når jeg får mulighed for at få min gamle hylde op. Det er en jeg har haft gemt i kælderen siden Lyngby, og her kan den få en plads. Billede skal nok følge, men den er grøn og er en gammel arts hattehylde, med knager under og så fin så fin:)

 

Sidst men ikke mindst, har jeg haft et gensyn med disse blandt andre. Der er vist god basis for lidt mere inspiration skulle jeg mene :)

 

 

Nu må jeg videre. Skal bade og så er det med snuden mod hygge og hjertevarme kvinder. Vi ses og rigtig god søndag.

7 kommentarer:

 1. Hvor er det dejligt at se, at du er ved at ha´ styr på tingene!
  Da jeg først så billedet af din garnreol, troede jeg det var et billede fra butikken ;O) Så nej Henriette du mangler ikke garn HI HI
  Jeg elsker din garnreol!!!
  Ha´ en hyggelig dag hos Bettina

  SvarSlet
 2. Jeg er også TOTALT forelsket i din garnreol!

  For et stk tid siden, satte jeg mig selv på den opgave, at ekstraværelset alligevel ikke skulle indrettes til de børnebørn jeg ikke har (min søn er 19!?!!) eller til de gæster som aldrig kommer.
  Nej, det skulle være til MIG!!!
  Så jeg kunne få alle mine dejlige krea-ting, og alt mit lækre stof og vidunderligegarn frem og op i lyset.
  Så jeg købte en reol til stof: bredde 80x40 i dybde, og garnreolen blev str mindre = 40x40, begge reoler 2 meter høje.
  (det skal lige siges at jeg flyttede for 3 1/2 år siden og i den anledning måtte smide 2 store (fyldte) sække ud med garn, pga mgl plads i denne nye lejlighed...

  Nåh. Men de reoler jeg så har fået købt, ikk'.... om de var store nok!??
  NEJ!
  :D)))
  Men hvor jeg dog ELSKER at gå ind i min 'butik' og bare stå og nyde synet af alt mit guld og alle mine skatte!

  Nu kalder jeg mig garn-og stof SAMLER!! (det åbner lissom op for lovligheden til at må købe meeeeere ♥ ☻ ☻ ☻ ♥

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor har du meget garn !!! Ser helt vildt LÆKKERT ud !!!

  Og skønt med orden i køkkenet, det gir en dejlig ro inden i , når man kan finde det man vil !

  Uhhhhh den fine hue.. Jeg har været i 3 garn forretninger og de har ikke den opskrift.. Men de har en på en strikket Mary hue, og det er jo ikke den.

  Rigtig god søndag.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 4. Dejligt med billeder fra din nye bolig. Og næh du mangler da ikke garn :P God søndag. knus

  SvarSlet
 5. Kære Henriette
  Kører du i Seat. Hvis du får tid, så tjek deres hjemmeside... :o)
  www.seat.dk
  Når nu mit kreaværelse bliver færdig, så jeg også have sådan en reol til at mit garn, stof, kreabøger osv... Så nu må manden gerne komme igang.. :o)
  God Søndag / RikkeBo

  SvarSlet
 6. Skøn reol, dejligt med plads til garn og kreating.
  Dejligt billed af dit søde marsvin, jeg har idag fået taget lidt af mit, men han er jo lidt svær at tage billeder af da han er helt sort.

  Håber du har haft en dejlig kreativ dag.

  SvarSlet
 7. Nu har jeg set det store redebyggerarbejde :) Dejlige billeder! Uh, hvor det oser af hygge. Jeg får lyst til at fylde en reol med strikkegarn, men der er jo ingen, som strikker her :) så det bliver med noder og bøger og små glas i stedet for. Jeg har lang vej igen.

  Jeg kan godt lide tanken om at pakke ud er som julegaver! Knus fra mig :)

  SvarSlet