06 september 2011

Brrrr.. Hvad sker der??

 

 

 

Nu ved jeg godt at det ikke har været den varmeste sommer EVER, og jeg ved også godt at det ikke har været den tørreste, men hvornår var det lige at jeg sidst så sådan ud en tidlig morgen:

Ja jeg spørger bare??

 

 

Nu har jeg heldigvis ikke noget mod uld ( host host ), ej heller er jeg afvisende over for hygge i enhver form, så jeg nyder bare stort at jeg her til morgen ikke er så smadret mere. Jeg nyder min morgenkaffe, udsigten til den lovede ( af mig selv ) dag på langs, med strik og lidt leg med bloggen, og jeg nyder frugten af min begejstring for at strikke, i form af et smukt sjal i efterårsfarver:

 

 

I går da jeg forsøgte at rejse mig igen, så der sådan ud fra min altan:

Alt var gråt, mine hænder ku dårligt holde på kameraet og det gik op for mig, at min udsigt inden længe vil forsvinde for en tid… Det stillads I ser på billedet, er nemlig kun eet i en lang række. Alle bygningerne skal have renoveret tagene, og jeg håber sgu bare at det noget der skal laves henover vinteren.. Skidt være med at være pakket ind, når nu det alligevel snart er mørkt det meste af døgnet, langt værre er det hvis jeg skulle være positiv over for et indpakket hus til næste sommer. Som om jeg ikke har ventet længe nok på at få lov til at se en altan blomstre. Kan i følge mig??

 

Nå, men den tid det hys, her til morgen så samme udsigt så sådan ud:

Dog indrømmer jeg, at det er taget fra den anden side af vinduet, men alligevel.. Klart vejr, rød morgensol og med lovning om en dejlig septemberdag.  Faktisk er solen reflekteret i et vindue, jeg ikke engang kan se for bare træer, men den var der. Kl var ca seks, og nu er den allerede hastet afsted, for at nå endnu højere op på himlen.

 

Fra min plads her i hjørnet nyder jeg kaffen og en vanvittigt politisk ukorrekt hvid bolle med tykt syltetøj på. Jeg skal bare ha’ noget indenbords, og orker ikke generere i hverken langtidskogt grød, eller smoothies jeg skal hakke og skrælle til først. Beklager ;)

 

 

Jeg er sikker på at dagen, føden til trods bliver en god dag, og bombesikker på at den bliver bedre end den jeg havde i går. Kurven går opad igen. YEP!

4 kommentarer:

 1. Godmorgen Henriette
  Solen stod også så smukt op her, vinden er dog lidt kølig....
  Godt at kurven går opad igen... :o)
  Spændende bog, der ligger under Mere feminin strik, kan man få en titel?
  Nyd Tirsdagen / RikkeBo

  SvarSlet
 2. Hahaha, lige om et øjeblik skal jeg også ud at kreere med 2 halve politisk ukorrekte med ost og syltetøj ;)

  Jeg måtte inddrage en ekstra dyne over den jeg sover med i aftes. Skal vist skifte til vinterdynen nu... Der er jo også meget hygge over uldsokker, tæpper og te med stearinlys til. Det skal nydes.

  Klem og en dejlig dag til dig.

  SvarSlet
 3. Hej Rikkebo. Det er såmænd bare efterårs nummeret af Interweave Knits. Er super lækkert strikkeblad :-))

  Rigtig god dag
  Knuuus
  Henriette

  SvarSlet
 4. Hihi, ja man må sno sig for tiden. Gider ikke tænde for varmen allerede ;))

  Knuus og rigtig god dag
  Henriette

  SvarSlet