05 september 2011

Sænket som et hullet skib

 

 

Det er mig. Fra tidligt lørdag morgen har jeg været så dårlig, som jeg ikke har været længe. Migræne I ved… Uden at jeg har lagt mærke til det, har jeg siden flytningen nærmest slet ikke været plaget af hovedpine, en god bekræftelse af at jeg er på rette vej, men så skal jeg da lige love for at naturen eller hvad det nu er,  sendte mig til tænding med et brag.

 

Jesus altså!  Vågnede med monster smerter bag det ene øje lørdag morgen, og så trillede det ellers bare derudaf med doser af både Ketogan, skiftevis med sumatriptan og andet sjov, men lige lidt hjalp det. Kun toppen blev taget og kun i kort tid. Jeg fik en opringning som jeg mente at kunne klare, men midt i det hele måtte jeg smide røret for at styrte/kravle.. ud og kaste op. Ret kikset og der blev selvfølgelig ringet af. Senere blev jeg ringet op endnu engang, og endnu en gang måtte jeg en tur forbi badeværelset, så jeg måtte erkende at jeg ikke engang magtede at lytte til nogen.

 

I dag mandag morgen, er jeg nok mere udmattet end jeg var torsdag, da jeg meldte ud at jeg var træt og ville sove. To dage på alt for meget smertestillende, og med et minimum af føde tager på fysikken, og jeg ved endnu ikke om jeg klarer dagen uden tilbagefald. Det må tiden vise. Derfor er jeg et eller andet sted gråvejret taknemmelig, for så kan jeg da bare sove dagen væk, uden at jeg mister værdifulde solstråler hi hi.

 

Jeg har forresten meldt mig syg indtil jeg er klar igen, for migrænen er ganske sikkert kroppens måde at råbe til mig:

“ SÅ stopper du altså. Det nytter ikke at du lukker øjnene for virkeligheden og fræser derudaf, uden pauser og ordentlig regelmæssig hvile “.

 

Zombien lader alt andet ligge, og arbejder på at være frisk til på søndag. Der skal jeg nemlig have gæster for første gang. Altså sån’ på den rigtige måde.. Jeg holder fødselsdagshousewarming, og ville gerne kunne diske op med bare lidt til gæsterne. Skidt så være med, at her ikke er hverken helt eller halvt færdigt, så længe jeg har det godt. Ik.. ?

 

******************************************************************

 

Jeg efterlader jer med dette lille skønne indslag. Selvfølgelig fundet på Pinterest og en ide jeg klart kunne finde på at afprøve. Man bliver så glad i låget af at lege med garn :-))

4 kommentarer:

 1. Kære Henriette
  God bedring....:o)
  Dejligt du trods alt er så frisk, du kan skrive et indlæg...
  God Mandag /RikkeBo

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring!
  Knus fra Mette

  SvarSlet
 3. Kære Rikke. Tak og ja jeg syntes jo generelt at jeg er alt for Uflittig her, men det kommer igen. Det ved jeg. Skal baaare lige på plads i livet også :-))

  Håber du har haft en god dag
  Henriette .-))

  SvarSlet
 4. Hejsa Mette. Tusind tak :-) Jeg har det bedre nu her til aften.

  Knus tilbage til dig :)

  SvarSlet