17 september 2011

Lørdagshygge

 

 

Jeg har været i bad. Yeahh. Jeg har fået vasket op. Yeahh. Jeg har fået lidt varm mad. Yeahh. Jeg har vejet Cupcake, som stadigt er stabil. Yeahh. Han virker dog stadigt ikke helt som sig selv, men jeg er obs hele tiden. Mor og far har været forbi med en ekstra kommode til mine ting, i det kommende arbejdsværelse. Yeahh. Og så har jeg fået strikket en del på det sjal jeg er i færd med at komponere. Yeahh :-))

 

Sjalet begyndte jeg på da jeg fik pakket mit garn ud igen. Nede i dybet i en af kasserne, lå dette grå og fuldstændigt glemte garn, og ventede på mig. Jeg kan ikke lige helt huske.., men jeg mener det er købt engang, der var tilbud på det hos BC-Garn. Det er noget lammenoget og superblødt. En anelse meleret og så har jeg søreme hele 6 nøgler vundet op af det. OG så var det Anita Moccapige, der lokkede. Hehe..

 

Hvad det ender med ved jeg ikke endnu. Jeg har denne sommer strikket en del hjemmekomponerede ting, men nu må det være slut med det sjov igen. Jeg har udsigt til ro og orden, og jeg håber igen at kunne koncentrere mig om en reel strikkeopskrift. Det jeg har lavet bliver udemærket, men som med alle første forsøg, ville det blive endnu bedre hvis jeg gad strikke det hele een gang mere, med de modifikationer jeg har lavet undervejs. Måske jeg gider. En dag. Hvem ved :)

 

 

Nu er det ved at være eftermiddag, og jeg har lavet det jeg kunne uden at blive væltet, så jeg stiller mig tilfreds med det. I sofaen har Josefine bænket sig med mit tæppe, som jeg har en lurende fornemmelse af, ikke får lov at blive her en dag mere. Hun har opdaget dets varme egenskaber og hyggepotientiale, sååå jeg tror jeg må igang med endnu et Granny inden længe til mig selv. Herligt herligt, for det er nu også vanvittigt hyggeligt at hækle på. Min mor hapsede en af mine huer med sig inden hun og far tog hjem igen, og i sidste uge fik hun den blå vendetrøje jeg strikkede, sååå.  Jeg har synk i bunkerne og god grund til at strikke videre hihi.

 

Rasmus er på hjemmeweekend, men jeg har endnu ikke set noget til ham, for ham farter rundt mellem farmor, far og venner. Vi har talt i telefonen, og efter de sædvanlige ønsker om dit og dat, lovede han at kigge forbi på et tidspunkt, når knallerten er fyldt op med benzin igen. Han skal først tilbage mandag aften, så jeg satser da på at han også får tid til mig. Vi har haft lidt knas med at kommunikere, men jeg håber da at det nok skal vende igen. Efterskolen er nemlig ikke udmiddelbart et hit..

6 kommentarer:

 1. En dejlig almindelig dag med familien! Fortsat rigtig dejlig weekend til dig og dine.

  SvarSlet
 2. ej, hvor er det godt at læse du er lidt ovenpå igen. fortsat god weekend!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Det kunne også være fra dengang, jeg ville dele tippet jeg fik, om J.C. Rennie og alle de dejlige garner de fører der i Skotland ;-)

  Billedet af Josefine i sofaen ser megahyggeligt ud og det er til at forstå, hvorfor hun putter. Rigtig god og rolig weekend - det er dig SÅ meget velundt, min kæreste kære!

  (((Varme knus fra mig til dig))) :-)

  SvarSlet
 4. Kære Oline, ja det er alt for sjældent, men det har været dejlige timer ;)

  I lige måde til dig Oline

  SvarSlet
 5. Tak Frida, jeg syntes også det er på tide med lidt op historier :))

  SvarSlet
 6. Kære Anita :-)) DET kunne det nemt også have været, for der er jo mere end een gang hvor du har fristet mig åhh så meget hihi. En frister er hvad du er søde.

  I lige måde og jeg savner sgu at læse nyt fra dig på bloggen ;))


  Og masser af varme knus til dig også smukke dame

  SvarSlet