26 september 2011

Vær nu lidt positiv Henriette

 

 

 

Ja ja, jeg skal nok prøve, men jeg syntes godtnok der er nogen, der gør det lidt sværere end jeg ku ønske mig.

 

Disse to sedler lå på gulvet i entreen her til morgen. Det er oplysninger om det praktiske i forbindelse med den FORESTÅENDE udskiftning af alle rør i huset, og renoveringen af taget!  Taget har jeg set komme, men rørene var ikke lige noget jeg var bekendt med før sidste uge. Det kommer til at gå som følger:

 

Inden for de næste par uger skal jeg have ryddet den lille entre ( den med alt mit overtøj, kasserne med sommertøjet, den million toiletruller jeg har pakket ud og stablet i overskabet, OG alt det der endnu ikke har fået plads i badeværelset  (( med andre ord.. det hele..))  ), den store entre ( ihvertfald for ting der kan forhindre let gennemgang, hvilket vil sige løse sko, støvler og andet godt ), alle skabe i forbindelse med vasken ( tre stks ). Ydermere skal mit kælderrum ryddes, for der er også rør der skal udskiftes..  Hvor fanden jeg så skal gøre af det???

 

Ja undskyld men jeg sukker lige lidt. Nu var jeg sgu lige ved at ku se en ende på flytterod og bunker alle vegne, så derfor syntes jeg selvfølgelig at det er liiiidt træls, at jeg nu skal tømme ud og bunke op andet steds her i lejligheden een gang til. Og så er der taget. Om en mdr tid bliver hele huset pakket ind, og så går det løs indtil april næste år. Godt er det, at de så forhåbentlig er færdige inden foråret og sommeren rammer så jeg kan bruge min altan, men kæmpeØV er det, at jeg bor lige under taget, og dermed vil mit nye lille hjem være ramt af både støjgener og meget andet de næste mange måneder.  Jeg PRØVER virkelig at lade være at tage sorgerne på forskud, nu er det bare sådan at jeg har været sådan en tur igennen to gange før i mit liv, og jeg ved derfor også at det ALDRIG går som planlagt, at det aldrig lykkedes at overholde tiderne, OG at det er en pest at være hjemme i dagtimerne når det står på. Jeg SKAL ihvertfald have indkøbt OG ophængt gardiner, for jeg gider altså ikke være nødt til at udstille mit legeme med OG uden tøj, for en hob af stilladsmænd og andet godtfolk med arbejdstøj på hihi. DEN fornøjelse skal de faneme ikke ha i præmie nej. ;)

 

Jeg har fået en skrivelse, der fortæller at de huse der allerede nu er taget hul på ( tre styks ), har åbenbaret uventede problemer i form a bla svampeangreb og andet sjov, så jeg er lidt spændt på også af den grund, hvordan det udvikler sig i mit hus. Fik jeg sagt at det aldrig går som beregnet af arkitekter og andre smarte byggemænd??

 

 

Fremtiden rykker hurtigt ind på mig, og udsigten er begyndt at se noget anderledes ud:

 

 

 

 

 

Jeg spiser min tudekiks, pudser min helt åndssvagt forkølede næse, og nyser højt og heftigt i retning af stilladser og tagkonstruktioner, i håbet om at de alle må falde om med mine baciller i deres næser, så jeg på den måde kan standse udviklingen. Har jeg måske ikke skrevet side op og side ned de sidste mange måneder, at nu vil jeg sgu snart ha lidt

 

 

RO! 

 

 

 

½!%&¤###=(/%R¤%””**^*/&%¤%¤§#¤##”&%¤   arrgggg  NÅ!

 

 

 

Noget siger mig at stilladsarbejdere og byggematadorer ikke er blandt mine faste læsere ;)

13 kommentarer:

 1. Arh hvor irriterende! Knus

  SvarSlet
 2. Man siger at "Det ska' være skidt før det bli'r godt" men jeg troede egentlig at du var kommet til der, hvor du kunne nyde det gode..?

  Jeg er sikker på, at det er værd at tænke på, at imens de arbejder på at lave stedet endnu dejligere, kan du have det godt indendøre.

  SvarSlet
 3. Skal vi ikke bare aftale at nu her 3 gang.. så er det lykkens gang, hvor at gå som surt i dit hus.. Fordi de nu har lært af deres fejl på de andre huse.....

  Men.. som ansat i en ret stort boligkomplex.. Så ved jeg jo godt at du har ret.. Men.. lad os krydse for det.. om ikke andet..

  Mange tanker
  Marianne

  SvarSlet
 4. Søde Henriette
  Hvor skal du altså meget igennem før det bliver godt - suk hvor jeg føler med dig.
  Det der med at nyse på alle håndværkerne ville jeg lige overveje et par gange. Tænk nu på hvis de bliver syge, så varer det bare endnu længere før du får din udsigt tilbage og så vil jeg lige minde dig på at åbne vinduet før du nyser, for ellers skal du også til at pudse vinduer ;O))

  SvarSlet
 5. Ja jeg syntes det lidt Rikke.. Men det bliver jo godt til sidst ik.. ;)

  Knus

  SvarSlet
 6. Ja ik Anette. .. Det ku jeg godt have undværet lige nu. ;)

  Knus

  SvarSlet
 7. Det er jeg egentlig også Tante, jeg blev bare liige lidt træt da jeg opdagede hvordan det bliver i denne vinter. MEN.. det er rigtigt at jeg nok skal finde hyggen frem alligevel, og så får jeg jo i år julen at mærke i eget hjem, DET glæder jeg mig søreme til :))

  Knus

  SvarSlet
 8. Kære Marianne, ja jeg håber da også at alt går ok. Ved jo godt at det er en større operation sååå...

  Tak og knus
  Henriette ;)

  SvarSlet
 9. HA! hvor er du herlig Kirsten :-)))) Jeg skal nok lade være med at nyse på dem ELLER vinduerne hihi.


  Knus og tak fordi du kiggede forbi.
  :-))

  SvarSlet
 10. Mon ikke kælderrummet er stort nok til både dine ting og adgang til rørudskifting. Og kan du ikke udnævne det ene værelse til pulterkammer, så der kan blive ro og orden, mens der samtidig er adgang til rør i både bad og køkken.

  Ærgeligt de ikke nåede at skifte alting, inden du flyttede ind. Jeg kan næsten ikke finde på andet og sige, end at det gælder om at finde det positive i enhver situation - akkurat det samme som jeg tudet Daniel ørene fulde af. Godtnok af en noget anden årsag :)

  Du siger bare, hvis du har brug for hjælp med at flytte rundt... ikk'? :D

  SvarSlet