01 oktober 2011

Italiensk Dansk på 20 min

 

 

 

 

Tænk sig… min aftensmad var både varm, hjemmelavet og.. det tog kun 20 min!

 

Hep for mit nye køkken. Hep for min tilbagevendende lyst til at være derude. ( hvorfor hedder det egentlig UDE i køkkenet og INDE i stuen?? )  Bred pasta i kogende vand. Basilikum i rå mængder + alt det andet er hører sig til i en yummi pesto. Wroummmm og så lige en velkrydret nakkekotelet på varm pande. For pokker hvor jeg nød det.

 

Det er nok et år siden jeg sidst satte tænderne i sådan et stykke saftigt og monster usundt kød, men åhh det var godt. Nogen har sagt jeg må ha kød, for at kunne genvinde energien såååå.. Og pesto er jeg vild med, så det var let at beslutte hvad der skulle spises til.

 

Nu ved jeg så ikke lige. Kan man fryse pesto??  For portionen er jo langt større end jeg lige kan sætte til livs inden for rimelig tid. Jeg putter forresten citronsaft i min, for jeg kan godt lide den smag der kommer af det.

 

Uhmmm jeg elsker mad.

 

3 kommentarer:

 1. Mmmmmmmm - mad ♥ MMMMMMMMMM VARM mad ♥
  Det eneste varme mad ejg har fået i måneder er pandekager :((

  Men så er det dælenedmedejligt at jeg ikke skal lave andet fra på lørdag og 7 dage frem - end at spise (læs: voldskamæde)af alskens italienske lækkerier ♥ ♥ ♥
  (jeg skal sende dig en kærlig tanke ☼)

  Kram
  Z

  SvarSlet
 2. Ja, pesto kan sagtens fryses ;O) Manden min fremtryllede en liter eller mere for nogen tid siden og nu har vi små poser i fryseren lige til at tage ud, når der er behov!!

  SvarSlet