08 oktober 2011

Jeg skynder mig lige…

 

 

.. at blogge lidt, for efter sidste indlæg gik nettet igen sin vej.    MAND!  hvor er det irriterende nå. Først nu virker det igen, så jeg skynder mig gør jeg.

 

Muligvis det også bliver det eneste jeg skynder mig med i dag, for jeg har bare slet kunnet sove i nat. Tror ikke der er nogen særlig grund til det, men to timer er sgutte meget. Og igen.. heller ikke der virkede nettet. Så jeg har siddet og strikket lidt, set underlige programmer i fjernsynet og til sidst lyttet til en lydbog. Jeg faldt vist i søvn ved sekstiden eller noget, og vågnede allerede igen omkring kl halv otte. En djævel for i mig, og ved gud om jeg ikke stod foran Netto kl OTTE!!! i silende regn. Jeg har ikke været ude i flere dage, og tænkte at jeg hellere måtte proviantere inden jeg går så kold, at jeg intet kan. For det gør jeg garanteret. Jeg har det bedre, men syntes nok at lungebetændelse er en sej ting at slippe af med. Nå, men nu har jeg heldigvis mad i køkkenet igen, både til basserne og mig. Ik ringe :-)

 

 

 

I går aftes blev jeg færdig med mit stribede halstørklæde. Manner hvor er det bare blevet flot. Og langt. Og blødt. Og lige til at kramme. Det blev skyllet op og spændt ud, og nu venter jeg bare utålmodigt på at det skal tørre. Sidste trin bliver at sætte to kæmpe tykke kvaster på i enderne. Dem laver jeg i dag, og så kan vinteren bare komme an.  Forresten.. kender I det? Jeg købte sidste år, da jeg var indlagt på hospitalet, knitting wires hos Slavi. Og for første gang skulle jeg så endeligt bruge dem i aftes. Tror I jeg kan finde dem nu???  Nope. Jeg aner ikke hvor de er endt efter flytteriet, men jeg har en ide om at de måske kunne være i kælderen. Det tjekker jeg lige senere, men under alle omstændigheder så måtte jeg bruge den gammeldags metode i nat. Og flot ser det sgu ud:

 

Hele 2 1/2 meter endte det med at blive.

 

Striber i massevis

 

Sat fast med sjove nåle ligger det nu på gulvet i stuen og tørrer. Jeg er utålmodig, men må nok vente til i morgen. Det er forsigtigt vredet i håndklæder og trampet lidt på, men det er alligevel mere vådt end tørt, så jeg nyder lige nu at jeg har fået mig en stribet løber hihi.

 

Jeg har ikke glemt at jeg har lovet at komme med metoden, men det må liige vente lidt mere, for nu vil jeg smide mig under dynen igen. Bare lige et par timer. Gider ikke snue hele dagen væk trods alt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar