23 november 2011

Min første udgave af Nessie…

 

 

…  er ikke liiige endt som jeg havde håbet. Jeg har haft rimeligt store problemer med at fatte hvordan vendingerne skulle tolkes, og faktisk først da jeg var ved at være helt færdig gik det op for mig, hvordan de SKULLE HAVE VÆRET grebet an. Det er så typisk, men jeg kan ikke altid det der med opskrifter når jeg ikke også ser med mine øjne, hvordan der skal gøres.

 

Nå, men nu har jeg den første færdig, og for at skjule de mest tydelige fejl er der kvaster i enderne. En anden ting er, at jeg syntes jeg får det varmere og varmere, og efterhånden er jeg døden nær når jeg tager mine elskede strikketing om halsen. Det irriterer mig voldsomt, for jeg kan bedst lide at strikke i uld, men jeg kan blive nødt til også at lave noget der er knapt så varmt. Desværre.

 

Jeg forelskede mig i noget garn fra butikken, der er så dyrt at en trøje ikke er aktuel, men en lille halsting tænkte jeg ville være fed nok. Og ja.. det er skønt garn. Smukt, blødt, tweedet, og meget meget dyrt i brug. Hvert nøgle er på 50g/110m, men rækker ikke særligt langt, så her gik næsten 4 nøgler til. Garnet er fra Gringnasco og hedder Loden. Det består af uld/alpaca og viscose. Jeg kan virkeligt anbefale det, hvis man vil forære sig selv garn til luksusstrik :)  Jeg skal helt klart strikke en ny Nessie, denne gang i noget tyndere garn forstås:)

 

Min røde julecardigan er sådan set fint i vej, jeg er ved at strikke ærmer nu, men jeg har bare ikke rigtigt haft den store strikkelyst på det sidste. Ved ikke lige hvorfor, men den skal nu nok blive færdig. Om ikke andet så til brug resten af vinteren hihi

Ingen kommentarer:

Send en kommentar