23 november 2011

Plastikposer er søreme kedelige

 

 

Ude i mit badeværelse er der et stort vindue. Det er blændet, men man kan alligevel godt se igennem det. DET har jeg erfaret en dag, da jeg sad på altanen og pludsligt ku se en dame overfor stå i sit badeværelse og ja… tage bad.

 

Nu kan jeg jo godt se underholdningsværdien i det scenarie. Jeg selv var helt stum og ku ikke lade være med at kigge over mod vinduet, det langsomt blev mere og mere dugget. Duggen hjalp hende nu ikke meget, og jeg skal ikke spekulere i om det er helt bevidst, at hun bader uden at have gardin for, eller om hun bare ikke er klar over 24 lejligheder kan følge med i dette og hint.. Jeg selv syntes ikke lige jeg er frisk nok på at bidrage til den lokale underholdning, derfor skal jeg have mig et gardin af en art sat op.

 

Flere muligheder er vendt, og jeg er endt med at beslutte mig for en kreativ løsning. Den kræver masser af plastikposer og jeg har en tid forsøgt at samle ind. Eneste kriterie er, at jeg ikke gider de gule fra Netto. Og her kommer så den kedelige virkelighed…

 

Plastikposer er dødkedelige!

 

 

Det er ikke mange steder man får en pose der har andre farver end hvid, blå eller sort. Jeg vil have mig et gardin i mange flotte kulører, men indtil nu er det mest hidsige jeg har fået støvet op, en enkelt orange og en lille lilla. ØV

 

I aftes begyndte jeg så at strimle dem. Uh det er en langsommelig affære og jeg håber at jeg ikke går død i projektet inden der er nok. I morges testede jeg ideen og den er god nok. Det kunne gå hen og blive en herlig forandring fra de almindeligt kedelige gardinforhæng, men igen… måske jeg ender med et i ligeså kedelige netutrale farver.

 

Det bliver en fortolkning af freeform hækling, bestående af grannyer og hvis jeg kan hitte ud af det, blomster. Den største hæklenål jeg har er en 10’er, men den ku sagtens være større så det kigger jeg efter i butikken, når jeg skal derhen igen.

 

 

Det ligner da meget godt ik.. ?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar