10 december 2011

The rest of the day..

 

 

 

 

… skal jeg bare hygge med hende her:

Jeg eeeeelllsker Dawn French. Og jeg eeellsker engelsk humor. Så med garn, strik og lidt sødt til tanden fås lørdag eftermiddag bare ikke bedre. Jeg skal måske også lige huske. at kigge efter den dersens formørkede røde måne man taler om, ku jo være jeg kunne få et flot billede af den. Den plejer at hænge lige over mig og min altan, så jeg satser gør jeg :)

 

Jeg har været dygtig i nogle timer i dag. Kæresten skulle tidligt hjem, så da han var daffet af for at være far for sine børn ( der bor hos deres mor ),  ja så fik jeg søreme leget køkkenjomfru :

De her er smuttet til småkager. I morgen skulle der gerne dufte skønt, og så håber jeg det går selvom jeg ingen rist har.

 

 

Jeg har lavet en stille og simrende duft blanding, der bare skal stå og trække. Alskens godis og krydderi er puttet i gryden. Ren jul for hele femøren :)

 

Og så har jeg kværnet havregrynene, så de kan laves til kugler senere på ugen. Lad jer ikke narre af opskriften i bogen, den er jo på kranse og det hele er bare linet op på køkkenbordet. I baggrunden ligger søreme også nogle juletræer i sølv, der skal pudses. Det bliver bare ikke i dag.  Om overhovedet..  I år.

 

 

 

Lykken er:   Lys og kærlighed. Dyr og børn. Fred på jord og dejlig mad. Men allermest er den dog for mig, når jeg har lavet lidt og stadigt har energi til mere. Såre enkelt og vist også temmeligt nøjsomt.

6 kommentarer:

 1. Hej
  Tak for din hilsen på min blog. Norske klejner eller gærklejner, kan også spises som æbleskiver, med sukker og syltetøj.

  SvarSlet
 2. Synes sandelig du når meget på en lørdag. Gid det var mig. Jeg glæder mig til at følge med på din blog.

  SvarSlet
 3. Jamen selv tak Bebiane :) Nååå, jeg kender jo slet ikke norske klejner, så jeg er da fristet må jeg indrømme, for æbleskiver kan jeg vældigt godt lide.

  SvarSlet
 4. Hej DIY og velkommen her. Tusind tak fordi du kiggede forbi :) Det er bestemt ikke altid jeg når så meget, bare se i går.. hihi.

  Hvis du har lyst til at komme igen og følge med, så vil jeg blive så glad så glad.

  SvarSlet
 5. Så vl jeg bare sige at jeg skam også følger med her! Og det er en fornøjelse at høre/læse, hvor dejligt du har haft det i dag,

  SvarSlet
 6. Godaften Karen. Også velkommen til dig. Hvor er det pænt af dig at du fortæller mig at du følger med, jeg bliver sågu så glad :)) Og ja... i dag har været en rigtig dejlig dag.

  Nu er det sent og jeg siger godnat for denne gang.
  Sov godt og på genhør.
  Henriette :)

  SvarSlet