11 januar 2012

Bolsjer nej, nåle ja..

 

 

 

 

Mine øjne faldt på æsken her tidligere i dag. De ligner præcis små bolsjer sat på nåle syntes jeg. Det fik sat gang i en større omgang sortering, og forsøg på at få overblik over alle de småting, dimser og dutter, der stadigt mangler en plads efter flytningen. Hvordan det har udviklet sig, ja det kan I læse mere om i morgen…

2 kommentarer:

 1. Hej Henriette!
  Jeg er nødt til at fortælle dig, den største forandring på din blog efter du flyttede fra din forhenværende kæreste er: dine fotos er lysere, mere farverige, smukkere ja mere Henriette tror jeg. Det må betyde du går den rigtig vej.
  Stort knus

  SvarSlet
 2. Godmorgen Margith. Hvor er det en dejlig kommentar du sender mig. Jeg kan fortælle at det er der faktisk også en anden der har lagt mærke til, og jeg selv kan kun give jer ret. Før Bettina bemærkede det over for mig, var det slet ikke noget jeg havde tænkt over, men nu kan jeg godt selv se det. Og ja.. jeg føler mig også både lysere, lettere( i sindet.. ) og smukkere;) Det er knagme så skønt at indse. Jeg bliver både meget rørt og også varm indeni fordi du giver dig tid til at fortælle mig det.

  Kæmpe tak til dig og endnu kæmpere knus
  Kh Henriette :))

  SvarSlet