05 januar 2012

Interweave og Isager holder styr på mig

 

 

 

I dag kom posten med en kalender til mig. Den blev bestilt sidste år engang i slutningen af november, men det havde jeg da rent glemt. Jeg har luret på en strikkekalender i en tid, og tænkte at denne måtte være det rigtige, men jeg er lidt skuffet. Den indeholder ikke rigtigt det jeg troede, kun lidt tegninger og omtale af forskellige strikketeknikker, men intet om HVORDAN de teknikker kan udføres!  Nuvel, den kommer selvfølgelig op at hænge og om ikke andet så pynter den da fint.

 

En helt anden og meget mere brugbar kalender fik jeg i julegave af Bettina. Den kom faktisk allerede med posten et par dage før jul, og her er den så:

 

Praktisk størrelse, handy og med smukke og enkle opskrifter i.  Den er lige til at tage med i strikkekurven når jeg skal ud, og der kan snildt stå strikkenotater og andet, der skal huskes i den. Den er jeg meget glad for kan jeg godt fortælle jer :-))

 

Friske farver i alpakka ligger klar i kurven her. Det skal bruges til et blødt varmt sjal har jeg besluttet, for det stykke testsjalsstrik jeg er i gang med er ved at være færdigt. Mit mønster bliver super, men jeg tror det bedste resultat bliver i den bløde alpakka, og det vil være super til foråret med alle det’s smukke kulører. Om lidt går jeg i gang med det, og så ser jeg om min ide holder..

 

Testsjalet i Kauni og andre uldrester. Der skal lidt småjusteringer til i anden udgave, men jeg får nu også brugt dette her tror jeg.

 

Det eneste jeg godt kunne savne, er selvstribende alpakka. Det ville være prikken over i’et her, men kan det overhovedet fåes??  Nogen der ved det??

4 kommentarer:

 1. Ja, det kan fås fra Filcolana, altså Indiecita.Se forhandlere (og i øvrigt mange dejlige opskrifter) på deres hjemmeside

  SvarSlet
 2. Det sjal er bare super fine farver. I like. Jeg har ikke modtage mail fra dig. Desværre. Jeg er bange for der er rigtig meget bøvl med min mail adresse. Men prøve denne Marianne.helstrup@tdcadsl.dk

  SvarSlet
 3. Godaften Lavendel, jeg har prøvet at kigge på siden, og har allerede lidt af indiecita med i kurven, syntes bare ikke er der lige er det der selvstribende jeg har i hovedet, så jeg finder på noget andet. Tusind tak for tippet og kh

  Henriette :))

  SvarSlet
 4. Hej Marianne, jamen så prøver jeg fluks den adresse du giver mig her .-)) Har godt nok skrevet i mailen at jeg ikke kender dit navn, men det kan jeg jo se her og nu, så det ser du bare bort fra ik.. hihi.

  Tak for de pæne ord og rigtig god aften
  Kh Henriette :))

  SvarSlet