05 januar 2012

Lyslampen tændes

 

 

 

 

De sidste uger af december røg lampen helt i baggrunden. Den blev glemt og gemt til fordel for alt muligt andet jeg liigge skulle, men i dag er den tændt igen.  Jeg fandt energien andre steder fra i december, men nu hvor mørket og hverdagen igen er det fremtrædende, så er der ingen vej udenom. Fra mandag og til i dag er alle mine formiddage gået med at forsøge at vågne op, og mine dage har været næsten uden energi. Selvfølgelig er der ingen tvivl om at det er helt naturligt, som følge af julen og, at alle mister pusten i januar. Jeg kender ingen, der bare springer ud af sengen kl tidligt 2. januar og råber “BRING IT ON ”, men en af metoderne for mig er altså lyslampen. Uden den kan de næste par måneder være næsten umulige at komme igennem. 

 

Jeg har siden i går drukket rigelige mængder af ingefærdrikken, og måske den har hjulpet bare lidt. Ihvertfald har jeg ikke fået det værre, men omvendt har jeg det heller ikke meget bedre end i går. Jeg tænker at der er blevet sat en stopper for yderligere udvikling til forkølet svækling, og det er godt nok for mig. Dagen kommer til at være en kopi af i går, med masser af hvile og ro, krydret med fortsat oprydning efter julen. Juletræet blev sendt afsted i går, og i dag gælder det så nedpakning af pynten. Jeg tager det i etaper, og håber at være tilbage til normalen når næste uge begynder. Hurtigere kan det ikke gå her hos mig :)

 

 

De hvide tulipaner holder stadigt fint selvom det er over en uge siden jeg købte dem, men jeg stiller dem også ud på altanen hver aften, så de ikke får for meget varme. Altanen er også på den måde genial syntes jeg. Det varer bare ikke mere end få dage nu, før den er indtaget af stilladsmænd og jerndimser og hvad har vi. Turen er kommet til mit hus nu, og jeg er blevet forberedt på, at netop min altan, øverst og i hjørnet som den jo er, vil skulle bruges til noget fasttømring af en art. Her til morgen vågnede jeg netop op, fordi der lød underlige lyde undenfor, og det var signalet til start. .. Godt jeg har mine stofrester der kan afskærme mig lidt for vinduerne hihi, for ellers ville jeg kunne blive nødt til at sove i entreen den næste tid ;)

 

 

Nu håber jeg bare at hele affæren er overstået inden sommeren..

2 kommentarer:

  1. På vej ud af døren for at handle til ingefær drikken - det må afprøves ;0)

    SvarSlet
  2. Det lyder godt Merethe, jeg har det på en eller anden måde lidt bedre, og bare det at jeg ikke har fået det værre, må siges at være overbevisende nok for mig :-))

    God bedring og kh
    Henriette

    SvarSlet