20 januar 2012

Januar er altid træg, men nu er det allerede d. 20!

 

 

Af uvisse grunde syntes jeg dette års januar er gået rystende hurtigt. For mig har den nærmest været uden een eneste dag, hvor jeg har været frisk og på toppen, men jeg NÆGTER at sige det har været en møgmåned. Mit mål numero uno er endnu blot et mål, for først var det feber der fik min døgnrytme til at skride, og derefter migræne. Igen i aftes og i nat har jeg kæmpet og  været vågen, så jeg tænker at januar for mig er straffen for en munter december.. ;)

Jeg har ikke haft energi til at være så meget sammen med andre, og heller ikke min skat, men den tid vi dog har haft sammen har været rigtig dejlig. Desuden syntes jeg, at januar har været en af den bedre af slagsen fordi der har været dejligt mange solskinstimer. Når nu vi ikke kan få lys via sne i rå mængder er solen vist så nok en udemærket anden løsning ik.. 

 

I dag må indkøb vente, og drømme om praktiske gøremål bliver udskudt til fordel for stille hækling. Andet kan jeg ikke. Måske det kun er godt at de firkanter jeg frembringer er i mørke farver. Det går vist helt fint til sarte øjne og en hjerne der er for stor til sin skalp.

 

 

 

 

Ugen har været larmende, og jeg indrømmer gerne at jeg glæder mig til eftermiddagen rammer. SÅ går håndværkerne endeligt hjem..  Yeahh

6 kommentarer:

 1. Har været med ude og handle i dag.. Det kan ikke anbefales.. Så..nyd du bare at du kan sidde og hækle...

  Kan du ikke råbe ud af vinduet --- SÅÅÅÅ er det WEEEKEND, så de går lidt hurtigere...

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Hihi, de er heldigvis gået hjem nu Marianne. Her er frydefuldt stille og noj hvor jeg nyder:))

  I lige måde
  Henriette :)

  SvarSlet
 3. Ja januar kan være tung, heldigvis faldt min fødselsdag lige i januar, det lysner lidt :o)

  SvarSlet
 4. Jeg synes også at januar er forsvundet med helt utrolig fart.
  Nyd din håndbærkerstilhedsfyldte weekend, hvad enten jeg ser dig søndag eller ej :)

  SvarSlet
 5. Ej tillykke med den Sonnie. Håber at du er blevet godt begavet ;) Så kan jeg da bedre forstå de mange solskinstimer hihi.

  Knus

  SvarSlet
 6. Det vil jeg gøre Pernille. Jeg havde lidt glemt aftalen på søndag, men igen... dagene flyder helt sammen lige nu. Er jeg frisk så kommer jeg helt sikkert :)

  knuus

  SvarSlet