21 januar 2012

Hvornår mon det stopper?

 

 

Migrænen..

 

Jeg har taget den sidste atombombe, fra æsken jeg købte i juli så jeg håber at denne periode med smerter snart får en ende.

11 kommentarer:

 1. Åh, stakkel - det er ikke spor sjovt! Min mand led også meget af migræne, da han var yngre, så det var noget med nedrullede gardiner og stille jamren under dynen. Heldigvis aftog anfaldene med alderen, og så hjalp de piller ham, som jeg engang skrev om. Men mon du er til urtepiller og den slags? Og hvis du er, så har du måske allerede prøvet dem... Ellers må du sige til... :-) God bedring.

  SvarSlet
 2. Din stakkel.............
  men jeg tror, du skal give computeren en pause, jeg kan ikke forestille mig, da ka være befordrende for nogen hovedpine at sidde foran dyret????
  Rigtig god bedring .

  SvarSlet
 3. God bedring.
  Jeg krydser fingre :)

  SvarSlet
 4. Kære Mia. Lige nu er jeg klar til hvad som helst, og lægevagten er på vej. Jeg har glemt hvad pillerne hed, så du må gerne fortælle det igen.

  Tak og knus

  SvarSlet
 5. Kære Lone. Jeg ligger i min seng og sover så meget som jeg nu kan. Indimellem når jeg prøver at få lidt at drikke eller har kastet op.. så prøver jeg at aflede mig selv med lidt pc eller tv. Ellers bliver jeg vanvittig hihi.

  Tak for det og om lidt kommer lægevagten.
  Knuus

  SvarSlet
 6. Hvis du sender mig din adresse, skal jeg poste nogle Fewerfew-tabletter til dig. Jeg skrev om dem her: http://miafolkmann.blogspot.com/2011/05/hjlp-mod-migrne.html

  Min mail er: miafolkmann@hotmail.com

  Men hvis du er så sløj, er du ligefrem får lægevagt, er det så ikke nærmere noget influenza, tror du?

  SvarSlet
 7. Godmorgen Mia. Gid det bare var influenza. Jeg har måtte have lægen til at komme, fordi migrænen blev bare værre og værre, jeg begyndte at kaste op og derfor ku jeg ikke holde pillerne i mig. Når jeg dertil er det kun stikpiller der kan hjælpe, og dem havde jeg ikke flere af.

  Det er noget værre noget.

  Jeg mailer dig min adresse i dag. Tusind tak skal du have :)

  God søndag
  Henriette :)

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet